My style rocks: Αγριος καβγάς Τάμτα-Φωτεινής -Εκτοξεύτηκαν μπότες, ακούστηκαν «γαλλικά» [βίντεο] - iefimerida.gr

My style rocks: Αγριος καβγάς Τάμτα-Φωτεινής -Εκτοξεύτηκαν μπότες, ακούστηκαν «γαλλικά» [βίντεο]

Φωτεινή Τράκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν «υπάρχουν» όλα όσα διαδραματίστηκαν στο My Style Rocks μεταξύ της Τάμτα Μαστοράκη και της Φωτεινής Τράκα, όπου και αποκαλύφθηκε άγριος καβγάς τους στα παρασκήνια.

Η Τάμτα έκανε την πασαρέλα της και βρέθηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της για να βαθμολογήσουν το λουκ της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού ζήτησε από την Φωτεινή να κρίνει το outfit της Τάμτα, ρώτησε αν είναι όλα καλά μεταξύ τους.

«Πιστεύω ότι δεν ταιριάζουν όλοι άνθρωποι με όλους και από τα δείγματα που έχω δει δεν ξέρω αν θα ταιριάζαμε για παρέα, αλλά μπορώ να έχω μια καλή σχέση μαζί της, δεν έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα. Εχουμε διαφορετικούς χαρακτήρες», είπε η Φωτεινή.

«Το ίδιο ισχύει και για μένα. Δεν μου αρέσουν οι νευρικοί άνθρωποι. Είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος και δεν μου αρέσουν οι εντάσεις», είπε από την πλευρά της η Τάμτα.

Και μετά άρχισαν τα παρατράγουδα...

Η Τάμτα είπε ότι η Φωτεινή είναι νευρική και άρχισαν οι αποκαλύψεις για παρασκηνιακό καβγά με αφορμή θέση στο κομμωτήριο.

Στον «αέρα» ακούστηκαν βρισιές με την κατάσταση να ξεφεύγει. Η Βικτώρια και Εύα πήραν το μέρος της Τάμτα, η οποία έβαλε τα κλάματα.

Μετά τον χαμό που έγινε και όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, η Μπέττυ Μαγγίρα ρώτησε τη Φωτεινή τι έγινε, με την κατάσταση να πυροδοτείται, ξανά.

Καθώς η παίκτρια περιέγραφε τι συνέη από την δική της πλευρά, αποκαλύφθηκε από την Εύα πως κάποια στιγμή η συμπαίκτριά της εκτόξευσε μπότες και φώναζε στη χορογράφο. Τότε, η Φωτεινή εκνευρίστηκε και έφυγε από το πλατό. Οταν επέστρεψε μετά από λίγο, ζήτησε «συγγνώμη» από τους κριτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ My Style Rocks καβγάς ταμτα μαστορακη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ