Πάτρα: Απήγαγαν για λίγες ώρες επιχειρηματία και τον εκβίαζαν για να τους δώσει χρήματα - iefimerida.gr

Πάτρα: Απήγαγαν για λίγες ώρες επιχειρηματία και τον εκβίαζαν για να τους δώσει χρήματα

Περιπολικό/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθησαν την Τετάρτη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 42, 44 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για αρπαγή ενός επιχειρηματία και απόπειρα εκβίασης.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται ακόμη ένας 31χρονος ημεδαπός άνδρας, συνεργός των συλληφθέντων, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, οι δράστες επιβίβασαν με τη βία σε αυτοκίνητο, έναν 40χρονο ημεδαπό επιχειρηματία και τον μετέφεραν σε κατάστημα που λειτουργεί ο 42χρονος συλληφθείς, όπου ασκώντας του σωματική βία και με απειλές κατά της ζωής του και των συγγενικών του προσώπων, απαίτησαν να τους καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ, δίνοντας του ολιγόωρη διορία.

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην Ελληνική Αστυνομία, με αποτέλεσμα να οργανωθεί άμεσα αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κατά την οποία οι αστυνομικοί μετέβησαν στην καφετέρια του 42χρονου, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού τους.

Πηγή: tempo24

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ