Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή Ξενογιαννακοπούλου στο ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή Ξενογιαννακοπούλου στο ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ για την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου η οποία συναντήθηκε το μεσημέρι με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο στην Ιπποκράτους.

Η πρώην υπουργός που είχε διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα επειδή καταψήφισε το Μνημόνιο 2, κλήθηκε για μια «γενική πολιτική συζήτηση» στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Η κυρία Ξενογιαννακοπούλου κατά την ωριαία αυτή συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Βενιζέλου, φέρεται να του τόνισε ότι είναι και παραμένει ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 32 χρόνια και πρόθυμη να στρατευτεί στην εκλογική μάχη με όρους αξιοπρέπειας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν άνοιξε τα χαρτιά του ενώ δεν έγινε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο, το κλίμα που επικρατεί σε συνεργάτες του φέρεται να είναι θετικό για επιστροφή της κυρίας Ξενογιαννακοπούλου στα ψηφοδέλτια της Β' Αθηνών. Εξάλλου, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει «κάθε περίπτωση διαγραφέντων είναι διαφορετική και ως τέτοια θα αντιμετωπίζεται».

Συνεδρίαση των κορυφαίων υπό τον Βενιζέλο

Στο μεταξύ, στις 18.30 το απόγευμα συνεδριάζει στην Ιπποκράτους το άτυπο «μικρό» καθοδηγητικό όργανο του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του κ. Βενιζέλου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μαζί με τα κορυφαία στελέχη που μετέχουν στην κυβέρνηση, Ανδρέα Λοβέρδο, Κώστα Σκανδαλίδη, Άννα Διαμαντοπούλου, Χρήστο Παπουτσή, Δημήτρη Ρέππα, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Πέτρο Ευθυμίου και Χρήστο Πρωτόπαπα θα χαράξει την προεκλογική στρατηγική του Κινήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ