Η Βικτόρια Μπέκαμ με σικ ανδρόγυνο στιλ στην παρουσίαση της νέας της συνεργασίας -Λανσάρει κουτί με σοκολατάκια [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Βικτόρια Μπέκαμ με σικ ανδρόγυνο στιλ στην παρουσίαση της νέας της συνεργασίας -Λανσάρει κουτί με σοκολατάκια [εικόνες & βίντεο]

Η Βικτόρια Μπέκαμ /Φωτογραφία: splashnews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι μια επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας.

Στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου παρουσίασε την νέα της κολεξιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, κλείνοντας δέκα χρόνια στον χώρο της μόδας.

Μπορεί να την γνωρίσαμε στα 90s σαν ποπ τραγουδίστρια του αγαπημένου μας Βρετανικού girl band, πλέον όμως έχει κάνει στροφή στην καριέρα της. Και ήρθε η ώρα να ανοίξει περισσότερο τους ορίζοντες και τα φτερά της.

Η πρώην «Posh Spice» βρέθηκε στο μαγαζί του Βέλγου chocolatier Πιέρ Μορσολίνι στο Λονδίνο για το λανσάρισμα της συνεργασίας της μαζί του.

Η συνεργασία τους περιλαμβάνει ένα limited-edition κουτί με 16 σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς και χαμηλά σε ζάχαρη στο Παρίσι. Η μητέρα τεσσάρων παιδιών ήταν όπως πάντα κομψή, φορώντας ένα μαύρο σοφιστικέ blazer με ζώνη, μαύρο παντελόνι ενώ κρατούσε ένα μαύρο clutch.

Δείτε την σικ εμφάνιση της Βικτόρια Μπέκαμ με ανδρόγυνο λουκ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ