Ο Βαλένσια έκανε like σε ανάρτηση που ζητούσε την απόλυση Μουρίνιο και μετά ζήτησε... συγγνώμη - iefimerida.gr

Ο Βαλένσια έκανε like σε ανάρτηση που ζητούσε την απόλυση Μουρίνιο και μετά ζήτησε... συγγνώμη

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντόνιο Βαλένσια ζήτησε συγγνώμη για το "like" που έκανε σε ανάρτηση στο Instagram, η οποία ζητούσε την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πιο συγκεκριμένα, ο δεξιός μπακ επιδοκίμασε μια ανάρτηση που έγραφε ότι ο Μουρίνιο έχει μετατρέψει το να παρακολουθεί κανείς τη Γιουνάιτεντ σε «μια τιμωρία» κι επίσης ζητούσε «να φύγει» ο προπονητής.

«Χθες, έκανα "like" σε μια ανάρτηση στο Instagram χωρίς να διαβάσω το κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία. Αυτές δεν είναι οι απόψεις μου και ζητώ συγγνώμη γι' αυτό. Στηρίζω πλήρως τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα», τόνισε ο Βαλένσια σε μεταγενέστερη ανάρτησή του, γεγονός που δείχνει τη κατάσταση που επικρατεί στους άλλοτε κυρίαρχους του Νησιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ