Μάχη για τη ζωή του δίνει 18χρονος από την Κρήτη – Θύμα αστυνομικής βίας; - iefimerida.gr

Μάχη για τη ζωή του δίνει 18χρονος από την Κρήτη – Θύμα αστυνομικής βίας;

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 18χρονος από την Κρήτη – Θύμα αστυνομικής βίας;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 18χρονος από την Κρήτη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο νοσοκομείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένεια του ισχυρίζεται πως ο νεαρός έπεσε θύμα αστυνομικής βίας, κάτι που η Αστυνομία Ηρακλείου αρνείται κατηγορηματικά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, οπότε αστυνομικοί προσήγαγαν πέντε άτομα από μπαρ του Ηρακλείου, αφήνοντας ελεύθερους μία ώρα αργότερα - περίπου στις 05.00 - τους τέσσερις, μεταξύ των οποίων και τον 18χρονο.

Το πρωί της Δευτέρας ο νεαρός πήγε στο ΠΑΓΝΗ και κατόπιν στο Βενιζέλειο με υψηλό πυρετό. Οι γιατροί δε βρήκαν κάτι ανησυχητικό, ο 18χρονος έφυγε αλλά επέστρεψε στο νοσοκομείο την επόμενη ημέρα, οπότε οι γιατροί διέγνωσαν κάποια σκιά στον πνεύμονα, ρήξη στο θώρακα και ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα με C-130 στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Η πλευρά του νεαρού ισχυρίζεται ότι η εξέλιξη της υγείας του 18χρονου οφείλεται σε ξυλοδαρμό που υπέστη από τους αστυνομικούς. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί απορρίπτουν κάθε ενδεχόμενο εμπλοκής τους στην εξέλιξη της υγείας του νεαρού, αρνούμενοι τον ξυλοδαρμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ