Ανατροπή με νέο βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Ζακ Κωστόπουλος πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο - iefimerida.gr

Ανατροπή με νέο βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Ζακ Κωστόπουλος πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο

Εικόνα από το βίντεο-ντοκουμέντο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατροπή στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου αποτυπώνει ένα νέο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Vice.

Το εν λόγω βίντεο, αποτυπώνει την διαδρομή του προτού μπει στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλαδστώνος.

Ο Ζακ Κωστόπουλος φαίνεται να ζητά βοήθεια, ενώ ο ίδιος δεν δείχνει να έχει «επικίνδυνη συμπεριφορά» ή να βρίσκεται σε «κατάσταση αμόκ» όπως είχαν ισχυριστεί αρκετοί αλλά να είναι ταραγμένος.

Η ώρα στο βίντεο γράφει 14.54.02. Ξεκινά με έναν άνδρα να μπαίνει σε κατάστημα που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το κοσμηματοπωλείο, ενώ αφού αγόρασε ένα μπουκαλάκι νερό, κατευθύνεται προς την έξοδο. Την ίδια στιγμή εμφανίζεται ο Ζακ Κωστόπουλος. Ο άνδρας τού προσφέρει νερό και παράλληλα άλλοι δυο άνδρες που βρίσκονται δίπλα του προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Επιχειρεί εκείνη τη στιγμή να μπει στο κατάστημα, αλλά οι άνδρες τον σταματούν. Φαίνεται να τους εξηγεί τι συμβαίνει, μένει μαζί τους για 32 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια διασχίζει τη Γλάδστωνος προς την πλευρά του κοσμηματοπωλείου.

Ο άτυχος 33χρονος στο βίντεο δεν έχει επιθετική συμπεριφορά, αλλά μιλά με τους τρεις άνδρες, εκ των οποίων ο ένας προτίθεται να του αγοράσει νερό για να τον βοηθήσει.

Το κοσμηματοπωλείο βρίσκεται ελάχιστα μέτρα πιο πάνω από το κατάστημα, ενώ άγνωστο παραμένει αν μεσολάβησε κάτι άλλο πριν εισέλθει σε αυτό.

Σημειώνεται, ότι οι άνδρες που επιχειρούν να τον βοηθήσουν δεν έχουν πάει ακόμα να καταθέσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζακ κωστοπουλος Βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ