Ο Αμυράς αδειάζει τον Δανέλλη: Κανένας βουλευτής του Ποταμιού δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση - iefimerida.gr

Ο Αμυράς αδειάζει τον Δανέλλη: Κανένας βουλευτής του Ποταμιού δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Ο Γιώργος Αμυρας/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες μέρες μετά τη δήλωση του Σπύρου Δανέλλη, στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών, ότι είναι ανοιχτό για εκείνον το ενδεχόμενο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση εφόσον την χρειαστεί προκειμένου στη συνέχεια να κυρωθεί από τη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, ο Γιώργος Αμυράς άδειασε τον συνάδελφο του.

Περνώντας σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις Δανέλλη, ξεκαθάρισε ότι κάνεις βουλευτής του Ποταμιού δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης η οποία θα συνδέεται με την συμφωνία των Πρεσπών.

Μεταξύ άλλων, από το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Αμυράς είπε «Το Ποτάμι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ή στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή σε οποίο άλλο σχήμα, συνδεόμενη αυτή η ψήφος με τη συμφωνία των Πρεσπών. Το ξαναλέω, ούτε ένας από τους βουλευτές του Ποταμιού δεν θα ψηφίσει, δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για το θέμα των Πρεσπών. Διότι δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνει τέτοια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα οποιοσδήποτε βουλευτής του Ποταμιού, όταν πριν από λίγους μήνες είχαμε ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης. Και όσοι μας ακούνε να ξέρουν ότι το Ποτάμι δεν θα δώσει ούτε μία ψήφο εμπιστοσύνης συνδεόμενη με το θέμα των Πρεσπών».

Αποστάσεις και από Θεοδωράκη για τη συμφωνία των Πρεσπών

Όμως, ο κ. Αμυράς κράτησε αποστάσεις και από τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος μετά το δημοψήφισμα δήλωσε πως θα πρέπει να στηριχθεί η συμφωνία των Πρεσπών και είπε στη Βουλή: «Αφήστε που η συμφωνία των Πρεσπών όπως βλέπετε δεν έγινε αποδεκτή από τους πολίτες της γειτονικής χώρας. Άρα, τα πράγματα όλα μηδενίζονται, το κοντέρ μηδενίζεται και πάμε φτου κι από την αρχή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ