Δεν βάζει μυαλό η Τερέζα Μέι: Χορεύει Abba, κινήσεις καμηλοπάρδαλης [βίντεο] - iefimerida.gr

Δεν βάζει μυαλό η Τερέζα Μέι: Χορεύει Abba, κινήσεις καμηλοπάρδαλης [βίντεο]

Η Τερέζα Μέι χορεύοντας το «Dancing Queen» των Abba. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τερέζα Μέι έκανε και πάλι το θαύμα της. Ανέβηκε στη σκηνή του συνεδρίου του κόμματος των Συντηρητικών χορεύοντας!

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός θέλοντας να θυμίσει στον κόσμο τις μοναδικές της χορευτικές φιγούρες από την τελευταία της επίσκεψη στη Νότια Αφρική και την Κένυα, που έγιναν θέμα συζήτησης, μπήκε στην σκηνή για την κεντρική ομιλία της στο συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος, στο Μπέρμιγχαμ, χορεύοντας το «Dancing Queen» των Abba.


Οι κινήσεις της προκάλεσαν γέλια στο κοινό στην αίθουσα και φυσικά σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έσπευσαν να την συγκρίνουν με την περυσινή ομιλία της όπου έβηχε και είχε καταρροή.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός φαίνεται πως δεν επηρεάστηκε καθόλου από τα αρνητικά σχόλια για τις χορευτικές της φιγούρες και έκανε και πάλι το θαύμα της



Οι χορευτικές της κινήσεις χαρακτηρίστηκαν στο Twitter ως «αριστοκρατικές» από τον αναπληρωτή πρόεδρο των Tory, Τζέιμς Κλέβερλι και «υπέροχες» από τον βουλευτή Μάικλ Φάμπρικαντ. Η Νταϊάν Άμποτ, στην οποία αναφέρθηκε η Τερέζα Μέι, αναφορικά με το θέμα του επιπέδου της ύβρις που λαμβάνουν οι βουλευτές και οι οικογένειες τους, δεν εντυπωσιάστηκε και τόσο. «Όποιος σκέφτηκε ότι αυτό ήταν μια καλή ιδέα, θα πρέπει να απολυθεί.

Πάντως, ο Σουηδός πρέσβης την συνεχάρη λέγοντας στο twitter: «Ως Σουηδός πρέσβης μπορώ μόνο να πω μπράβο στην Τερέζα Μέι που ξεκίνησε την ομιλία της στο συνέδριο με τον τραγούδι των Abba ‘Dancing Queen’».

As Swedish Ambassador I can only say Bravo to @theresa_may for starting her conference speech with ABBA’s Dancing Queen. #CPC18


Οι απλοί χρήστες από την άλλη, χαρακτήρισαν τις κινήσεις της ως «ρομποτικές» ενώ ένας έγραψε: «Ελπίζω να βάλουν μια προειδοποίηση του τύπου ‘κάποιοι θεατές μπορεί να βρουν ενοχλητικές αυτές τις σκηνές’ προτού δείξουν την είδηση του απερίσκεπτου θανάτου της Dancing Queen».

Footage of Theresa May dancing onto stage at #CPC18 pic.twitter.com/KiPlOpUo4s

I hope they put a "some viewers may find these scenes disturbing" warning on the news before showing the ignominious death of Dancing Queen #TheresaMay #CPC18 #PoliticsLive

Φωτογραφία: AP



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ