Η ρετρό τάση που επιστρέφει στο μπάνιο και το αλλάζει εντελώς - iefimerida.gr

Η ρετρό τάση που επιστρέφει στο μπάνιο και το αλλάζει εντελώς

Στο εσωτερικό ενός μπάνιου/ Φωτογραφία: Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oι τάσεις στη διακόσμηση του σπιτιού αλλάζουν (σχεδόν) με την ταχύτητα που αλλάζουν και οι τάσεις στον χώρο της μόδας.

Το Instagram και το Pinterest έχουν συντελέσει σε μεγάλο βαθμό στην ταχύτατη ανάδυσή τους. Bλέπουμε διαρκώς προτάσεις και ιδέες και διαπιστώνουμε ότι τελικά υπάρχει πολύς χώρος για πειραματισμό. Η διακόσμηση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς εξελίσσεται και κάθε νέα τάση βρίσκει το κοινό που την υποστηρίζει.

Οι τάσεις στη διακόσμηση του καθιστικού και του υπνοδωματίου είναι στην πρώτη θέση στις deco αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Eίναι δύο από τα δωμάτια στα οποία οι περισσότεροι περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους.

Το μπάνιο, ίσως, να είναι το πιο «αδικημένο». Δύσκολα γίνεται πεδίο διακοσμητικού πειραματισμού. Οι μινιμαλιστικές επιλογές είναι αυτές που κυριαρχούν.

Μια τάση από το παρελθόν (70s- 80s) έρχεται ξανά στο προσκήνιο και την βλέπουμε διαρκώς σε deco λογαριασμούς στο Instagram.

Η τάση που επιστρέφει στο μπάνιο και το μεταμορφώνει, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διακόσμηση ΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ μπάνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ