Η Καίτη Γραμμά, η transgender που πέρασε (αλλά δεν θα δούμε) στο GNTM, διηγείται την απίστευτη ιστορία της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Καίτη Γραμμά, η transgender που πέρασε (αλλά δεν θα δούμε) στο GNTM, διηγείται την απίστευτη ιστορία της [βίντεο]

Καίτη Γράμμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ξανθιά, ψηλή, αδύνατη και πήρε μέρος στο πετυχημένο Greece's Next Top Model.

Ο λόγος για την Καίτη Γραμμά, η οποία, παρότι ενθουσίασε τους κριτές, λαμβάνοντας πέρα από τα θετικά τους σχόλια και τη θετική τους ψήφο, δεν θα μπορέσει να πάει μέρος στον διαγωνισμό και συνεπώς να συνεχίσει στην επόμενη φάση.

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα είχε μιλήσει για εκείνη στο περιοδικό People χωρίς να αναφέρει το όνομά της.

Συγκεκριμένα, όταν είχε ερωτηθεί αν υπήρξαν transgender άτομα που βρέθηκαν στις οντισιόν, η κριτής είχε απαντήσει: «Βεβαίως. Μάλιστα ήταν μια πολύ γλυκιά και σεμνή κοπέλα, κούκλα, με προδιαγραφές μοντέλου, αλλά δεν μπορέσαμε να την περάσουμε γιατί δεν είχε ακόμα αλλάξει την ταυτότητά της».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katy Gramma (@katy_gramma) στις 31 Ιούλ, 2018 στις 2:39 πμ PDT

Η κοπέλα αυτή ήταν η Καίτη Γραμμά, η οποία έδωσε συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη, μιλώντας και για το δοκιμαστικό στο Next Top Model και για τη ζωή της γενικότερα.

Αποκαλύπτοντας πώς την έκρινε ο κάθε κριτής ξεχωριστά, αλλά και τις αδιάκριτες ερωτήσεις που της έκαναν, η Καίτη Γραμμά είπε στο τέλος πως ο λόγος που δεν μπήκε στο Next Top Model είχε να κάνει με το νομικό κομμάτι, καθώς δεν είχε ταυτότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katy Gramma (@katy_gramma) στις 1 Σεπ, 2018 στις 9:15 πμ PDT

«Με το που μπήκα και έκανα την πασαρέλα με τα ρούχα ήταν και οι τέσσερις κριτές αμήχανοι. Δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν. Ο κύριος Σκουλός είχε τη μεγαλύτερη αμηχανία. Σηκώθηκε όρθιος, ήρθε μπροστά στο πρόσωπό μου, με κοίταξε, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, του χαμογελούσα και έκανε την πάρα πολύ αυθόρμητη και αδιάκριτη ερώτηση… "Ε, είσαι αγόρι". Στη Βίκυ είπα ότι τη θαυμάζω πολύ και μου είπε ότι "έχεις δυνατότητες να φτάσεις όχι μόνο τη δική μου καριέρα, αλλά να με ξεπεράσεις κιόλας". Ο κύριος Σκουλός μετά την πρώτη έκανε και τη δεύτερη αδιάκριτη ερώτηση, αν έχει γίνει επαναπροσδιορισμός φύλου. Τους είπα ότι δεν έχω επέμβει ούτε στο σώμα μου, ούτε στο πρόσωπό μου και δεν έχω σκοπό να κάνω κάποια άλλη επέμβαση πέρα από αυτή του επαναπροσδιορισμού φύλου. Ο λόγος που δεν μπήκα στο Next Top Model είναι το νομικό κομμάτι, ότι δεν υπάρχει ακόμα η ταυτότητα. Δεν ήταν το χειρουργικό κομμάτι», εξήγησε στον Άρη Καβατζίκη, ενώ ανέφερε πως οι κριτές είχαν τη διακριτικότητα να συζητήσουν μαζί της, αν θέλει να φορέσει ή όχι το μαγιό στη διαδικασία της οντισιόν.

Ωστόσο το Greece’s Next Top Model είναι μόνο ένα μικρό μέρος της ζωής της, το οποίο κόπηκε πριν καν ξεκινήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katy Gramma (@katy_gramma) στις 17 Ιούν, 2018 στις 3:09 πμ PDT

Το transgender μοντέλο που έχει δουλέψει σε Αθήνα και Μιλάνο άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα και εξήγησε πως κατάλαβε ότι ζει σε ένα ξένο σώμα, καθώς και πως η οικογένειά της την στήριξε.

«Ημουν 14 όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Ανέβηκα πρώτη φορά στα ψηλοτάκουνα της αδελφής μου και κατάλαβα πως αυτό ήταν που ήθελα», ανέφερε η Καίτη Γραμμά, προσθέτοντας πως από τότε κάθε μέρα έβαζε ξυπνητήρι στις 3 το πρωί όταν όλοι κοιμόντουσαν ώστε να κάνει εξάσκηση 2 ώρες πάνω στα ψηλοτάκουνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katy Gramma (@katy_gramma) στις 16 Ιούν, 2018 στις 4:38 πμ PDT

Εκτός από την αδελφή, η Καίτη Γράμμα έχει ακόμη ένα μεγαλύτερο αδελφό, τον οποίο χαρακτήρισε καταπληκτικό και δύο υπέροχους γονείς, οι οποίοι εργάζονται ως δημόσιοι υπάλληλοι.

«Εννοείται πως οι γονείς μου δεν αποδέχτηκαν από την αρχή την απόφασή μου. Υπήρχαν έντονοι καβγάδες, βρισκόντουσαν σε μία φάση άρνησης, συζητήσεις μεταξύ μας, συζητήσεις και με ψυχολόγους», ανέφερε η Καίοτη Γραμμά καταλήγοντας πως οι γονείς της είναι πλέον «ασπίδα και σπαθί» της καθώς όχι μόνο αποδέχτηκαν την επιλογή της όταν εμφανίστηκε μπροστά τους ως Καίτη Γραμμά, αλλά και πλήρωσαν όλα τα έξοδα ώστε να πραγματοποιηθεί η αλλαγή αυτή.

Σήμερα η Καίτη Γραμμά είναι στο τελευταίο έτος της Νομικής και εργάζεται ως μοντέλο σε γνωστό πρακτορείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katy Gramma (@katy_gramma) στις 2 Δεκ, 2017 στις 11:06 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Next Top Model GNTM τραστζέντερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ