Xανιά: Πέθανε η 20χρονη που έπαθε ανακοπή μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου - iefimerida.gr

Xανιά: Πέθανε η 20χρονη που έπαθε ανακοπή μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου

Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχασε την μάχη με την ζωή η 20χρονη φοιτήτρια που είχε εγκλωβιστεί στο ασανσέρ του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν στα Χανιά.

Η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή την Τετάρτη στις 10.35 στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων όπου και νοσηλευόταν πάνω από δέκα ημέρες.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η άτυχη κοπέλα είχε κλειστεί στο ασανσέρ, στο ξενοδοχείο που εργαζόταν στον Σταυρό Ακρωτηρίου, και είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς στις 20 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, είχε μείνει στο ασανσέρ για περίπου 20 λεπτά χωρίς να έχει τις αισθήσεις της, προτού να μπορέσουν συνάδελφοί της να την απεγκλωβίσουν.

Αρχικά, της παρείχε τις πρώτες βοήθειες ο ναυαγοσώστης του ξενοδοχείου. Έπειτα, την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Εκεί, η 20χρονη έδωσε μάχη για τη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η νεαρή κατέληξε το πρωί της Τετάρτης. Τα αίτια του περιστατικού παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστα.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ XANIA AΣΑΝΣΕΡ ανακοπή θάνατος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ