Γιατί οι Τεξανοί θέλουν να σπάσουν στο ξύλο τον Άστον Κούτσερ - iefimerida.gr

Γιατί οι Τεξανοί θέλουν να σπάσουν στο ξύλο τον Άστον Κούτσερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να καλέσει τον πρώην της Ντέμι Μουρ (διαβόητο χιπστερά) στην τελετή απονομής των American Country Music Awards. Εκείνος δέχτηκε. Και μετά εμφανίστηκε με ένα τεράστιο καουμπόικο καπέλο (και εξίσου ευμεγέθες ειρωνικό χαμόγελο).

«Έκανε πλάκα γενικά με την κάντρι μουσική ή μόνο μαζί μου; Παίζω ξανά την σκηνή στο μυαλό μου και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω» έγραψε στο τουίτερ της η Μιράντα Λάμπερτ, η κάντρι τραγουδίστρια στην οποία απένειμε το βραβείο ο Κούτσερ.

Ενώ μια άλλη τραγουδίστρια, η Τζάστιν Μουρ, προχώρησε το κράξιμο ένα βήμα παραπέρα «Τι κόπανος; Δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που κάνει πλάκα στο πως ντυνόνται οι άνθρωποι και οι καλλιτέχνες που ακούνε κάντρι».

Γιατί οι Τεξανοί θέλουν να σπάσουν στο ξύλο τον Άστον Κούτσερ | iefimerida.gr 0

Η αλήθεια είναι ότι ο Κούτσερ, είδωλο κάθε χιπστερά στον κόσμο, δεν είχε καμία δουλειά να εμφανιστεί εκεί.

Και ότι οι τύποι με τα καουμπόικα καπέλα, τα πικ απ φορτηγά και τα τραγούδια για πεδιάδες και πιστά σκυλιά δεν σκαμπάζουν από ειρωνεία.

Επίσης, ότι αυτός ο κόσμος είναι ιδιαίτερα εκδικητικός.

Άρα καλό θα ήταν από εδω και πέρα να ρίχνει πάντα μια ματιά πίσω του.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ