Αυτή είναι η νέα Σειρά 3 της BMW [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η νέα Σειρά 3 της BMW [εικόνες]

Αυτή είναι η νέα Σειρά 3 της BMW
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η BMW παρουσίασε στην έκθεση στο Παρίσι της νέας της σειράς 3, η οποία βασίζεται στο δάπεδο CLAR και είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις.

Το μήκος της έχει αυξηθεί κατά 76 χιλιοστά και το μεταξόνιο κατά 41 χιλιοστά, ενώ αυξημένα είναι και τα μετατρόχια, τόσο εμπρός όσο και πίσω (κατά 43 και 21 χιλιοστά αντίστοιχα). Ανάλογα με την έκδοση είναι και αρκετά ελαφρύτερη, έως και 55 κιλά, ενώ και ο αεροδυναμικός συντελεστής έχει μειωθεί μέχρι και το 0,23.

Η κατανομή του βάρους είναι και πάλι στο 50:50 εμπρός πίσω, ενώ αυξημένη κατά 25% είναι και η ακαμψία του πλαισίου. Η ανάρτηση είναι αναβαθμισμένη με νέα αμορτισέρ σχεδιασμένα ειδικά για τη σειρά 3, ενώ παρέχονται και τα οδηγικά προφίλ μέσω των οποίων μπορούν να αλλάξουν οι ρυθμίσεις διαφόρων παραμέτρων του αυτοκινήτου. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω του αναβαθμισμένου 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου ενώ υπάρχει για κάποιες εκδόσεις και τετρακίνηση xDrive.

Οι αυξημένες διαστάσεις του δεν αλλάζουν την χαρακτηριστική σιλουέτα της 3άρας, ενώ η πιο μεγάλη μάσκα σε συνδυασμό με τους νέους προβολείς προσδίδουν ένα πιο δυναμικό σχήμα. Νέα και τα πίσω φώτα.
Στο σαλόνι έχει γίνει μια προσπάθεια να αλλάξει η μέχρι σήμερα γνώριμη εικόνα των BMW αυτής της κατηγορίας, με την οθόνη multimedia να είναι πλέον ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα. Υπάρχουν δύο επιλογές, μία με οθόνη 5,7 ιντσών και μία 8,8 ιντσών, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για συνδυασμό του ψηφιακού πίνακα οργάνων των 12,3 ιτνσών με μία μεγάλη wide οθόνη 10,25 ιντσών.

Για την κίνησή της θα διατίθενται πέντε κινητήρες, δύο βενζίνης και τρεις diesel. Στην ότι αφορά τους πρώτους θα υπάρχουν η 320i με τους 184 ίππους και λίγο πιο πάνω η 330i με τους 258, ενώ και οι δύο είναι τετρακύλινδρες 2.000 κυβικών. Η γκάμα των diesel περιλαμβάνει τις επίσης δίλιτρες 318d με 150 ίππους και 320d με 190, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται η 330d με τον εξακύλινδρο των 3.000 κυβικών με τους 265 ίππους. Στην πορεία θα προστεθεί και η plug in υβριδική έκδοση 330e iPerformance με δυνατότητα πλήρους ηλεκτρικής κίνησης για έως και 50 χιλιόμετρα.

Αυτή είναι η νέα Σειρά 3 της BMW [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτή είναι η νέα Σειρά 3 της BMW [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αυτή είναι η νέα Σειρά 3 της BMW [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Αυτή είναι η νέα Σειρά 3 της BMW [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Αυτή είναι η νέα Σειρά 3 της BMW [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Αυτή είναι η νέα Σειρά 3 της BMW [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Αυτή είναι η νέα Σειρά 3 της BMW [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Αυτή είναι η νέα Σειρά 3 της BMW [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Αυτή είναι η νέα Σειρά 3 της BMW [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νέα Σειρά 3 BMW
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ