Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα: Αν πάθω κανένα τροχαίο... -Ας προσέξουν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τι εντολές δίνουν - iefimerida.gr

Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα: Αν πάθω κανένα τροχαίο... -Ας προσέξουν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τι εντολές δίνουν

Η πρόσφατη επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν / Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προειδοποιήσεις απευθύνει το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υποστηρίζοντας οτι η στενή παρακολούθηση που του γίνεται μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο λάθος.

Και τότε, υποστηρίζει, ο λογαριασμός, λέει, θα σταλεί στην Γεροβασίλη και την Παπακώστα. Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα περιγράφει πώς αστυνομικοί παρακολουθούν το σπίτι του και πώς ήρθαν τετ α τετ με ομάδα αναρχικών από την πλατεία Εξαρχείων, λέει ακόμα ότι τον παρακολουθούν και όταν οδηγεί, με συνέπεια να μπορεί να προκληθεί τροχαίο ατύχημα, ενω προειδοποιεί ότι μπορεί να γίνει κάποιο λάθος. Χωρίς να εξηγεί τι λάθος μπορεί να προκύψει. Και προσθέτει ότι ο λογαριασμός θα σταλεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στις Ολγα Γεροβασίλη και Κατερίνα Παπακώστα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καλαίτζίδη:

Σήμερα απέναντι ακριβώς απο το σπίτι μου, κάθονταν για ώρες κάποιοι ιδιαιτέρως γεροδεμένοι τύποι κοιτώντας μάλιστα και την..μπαλκονόπορτα μου.Μην γνωρίζοντας τι ρόλο βαράνε ακριβώς, αποφάσισα να βγω με τη συνοδεία 30 συντρόφων οι οποίοι ήρθαν απο την Πλατεία η οποία απέχει τρια λεπτά απο το σπίτι μου.Θέλω να ελπίζω οτι δεν είναι κάποια κλιμάκωση απο την μεριά της αστυνομίας, με ακροβολισμένα άτομα γύρω απο σπίτια, με φούλ φέις μες την νύχτα.Ας προσέξουν στο υπουργείο προστασίας του πολίτη τι εντολές δίνουν.Είναι θέμα χρόνου να γίνει κάποιο λάθος, όπως και η πιθανότητα( δικού μου) σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, αφού πλέον διεξάγονται...αερομαχίες στους δρόμους με αυτούς που με παρακολουθούν ασφυκτικά.Ο λογαριασμός σε αυτήν την περίπτωση θα σταλεί στη Γεροβασίλη και στην Παπακώστα.Ας ηρεμήσουμε ΟΛΟΙ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ