Τρόμος για δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ: Μπήκε ληστής στο σπίτι της, την άφησε αιμόφυρτη και δεμένη στο πάτωμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρόμος για δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ: Μπήκε ληστής στο σπίτι της, την άφησε αιμόφυρτη και δεμένη στο πάτωμα [βίντεο]

Κάτια Νιάκαρη /Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον απόλυτο τρόμο έζησε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κάτια Νιάκαρη προχθές το βράδυ, όταν μπήκε στο σπίτι της ληστής, τραυματίζοντάς την σοβαρά, μπροστά στα μάτια του παιδιού της.

Η δημοσιογράφος είχε μόλις επιστρέψει στο σπίτι της από τη δουλειά και έβαζε για ύπνο το μόλις 25 μηνών παιδί της.

Σε κάποια στιγμή άκουσε έναν θόρυβο, έλεγξε το σπίτι, αλλά αρχικά δεν αντιλήφθηκε κάτι. Λίγο αργότερα όμως βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο μέσα στο σαλόνι.

Ο άνδρας της επιτέθηκε, τη χτύπησε άσχημα στο κεφάλι και στο πρόσωπο με ένα βαρύ αντικείμενο και ενώ ήταν αιμόφυρτη στο πάτωμα την έδεσε με ένα σεντόνι φιμώνοντάς την ταυτόχρονα με μια μονωτική ταινία.

Όλα έγιναν μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού της. Εκείνη όπως περιέγραψε προσπαθούσε να πει στο παιδί ότι είναι ένα παιχνίδι, όμως ο ληστής συνέχισε να τη χτυπά και να την απειλεί ζητώντας της χρήματα.

Όταν την ακινητοποίησε αναστάτωσε όλο το σπίτι αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Στη συνέχεια έφυγε και εκείνη, όπως περιέγραψε κατάφερε μετά από σχεδόν δυο ώρες, στις έντεκα τη νύχτα να συρθεί ως τον διάδρομο και αφού έβγαλε τη μονωτική από το στόμα κάλεσε σε βοήθεια.

Ένας γείτονας που την άκουσε κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί την εντόπισαν δεμένη μέσα στα αίματα.

Η γυναίκα δηλώνει σοκαρισμένη, ακόμη, λέει, δεν έχει συνέλθει και τονίζει πως όλα έγιναν μπροστά στα αθώα μάτια ενός παιδιού μόλις 25 μηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάτια Νιάκαρη δημοσιογράφος ληστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ