Απίστευτο: Με απλή επίπληξη τη γλίτωσε πριν χρόνια ο καθηγητής για τις μίζες και το σεξ με τους φοιτητές - iefimerida.gr

Απίστευτο: Με απλή επίπληξη τη γλίτωσε πριν χρόνια ο καθηγητής για τις μίζες και το σεξ με τους φοιτητές

Απίστευτες καταγγελίες για τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών /Φωτογραφία: Intime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη πιο σοκαριστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών που περνούσε τους μαθητές μόνο εφόσον του έδιναν χρήματα ή είχαν σεξουαλική επαφή μαζί του.

Η ακόμη πιο σοκαριστική αποκάλυψη είναι το γεγονός ότι οι καταγγελίες των φοιτητών ενάντια στον καθηγητή, πριν λίγα χρόνια, είχαν καταλήξει σε μια απλή... επίπληξη.

Αυτό αποκάλυψε ο Πρύτανης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης Χασάπης μιλώντας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο κ. Χασάπης υποστήριξε πως η όποια ενημέρωση της διοίκησης του ιδρύματος, έρχεται από το ανακοινωθέν της αστυνομίας και ζήτησε να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας το ταχύτερο δυνατό, να κοινοποιηθεί το αποτέλεσμα στη διοίκηση, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι πειθαρχικές διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο.

«Θέλουμε η δικαιοσύνη να απαγγείλει τις αυστηρότερες ποινές κι εμείς να κινήσουμε αμέσως την πειθαρχική διαδικασία,» δήλωσε ο Πρύτανης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καθηγητής ΤΕΙ Σέρρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ