Η Μελάνια στην πρώτη της σόλο περιοδεία -Η ασυνήθιστη κίνηση που παραξένεψε [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μελάνια στην πρώτη της σόλο περιοδεία -Η ασυνήθιστη κίνηση που παραξένεψε [εικόνες]

Μελάνια Τραμπ (Φωτογραφία: AP Photo/Carolyn Kaster)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη της σόλο περιοδεία πραγματοποιεί η Μελάνια Τραμπ, η οποία έφτασε στη Γκάνα και είναι έτοιμη να ταξιδέψει σε χώρες της Αφρικής.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αναχώρησε από την στρατιωτική βάση Αντριους στο Μέριλαντ για την Γκάνα και εντυπωσίασε ξανά με το στιλ της. Η Μελάνια επέλεξε να ταξιδέψει φορώντας ένα μίντι, σουέτ trench-coat του brand Vince, το οποίο κοστίζει 1.695 δολάρια. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ διάλεξε να το συνδυάσει με λεοπάρ γόβες Manolo Blahnik, δείχνοντας ότι ξέρει από μόδα μιας και το animal print κυριάρχησε στις κολεξιόν του φθινοπώρου.

Η Μελάνια Τραμπ αναχωρεί για την πρώτη της σόλο περιοδεία
Με μίντι, σουέτ trench-coat του brand Vince & λεοπάρ γόβες Manolo Blahnik
Αναχώρησε από την στρατιωτική βάση Αντριους

Η άφιξη της στην Γκάνα, ωστόσο, ήταν εντελώς διαφορετική, στιλιστικά τουλάχιστον.

Η Μελάνια εμφανίστηκε χαμογελαστή και χαλαρή κατά την άφιξή της, όπου την υποδέχθηκε η Πρώτη Κυρία της Γκάνας, Rebecca Akufo-Addo. Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ περπάτησε στο κόκκινο χαλί που της είχαν στρώσει, ενώ παρακολουθούσε και τελετή υποδοχής με αφρικάνικους χορούς.

Για την άφιξή της στην Γκάνα επέλεξε, σύμφωνα με την Κέιτ Μπένετ του CNN, φόρεμα Celine με κόκκινες και λευκές ρίγες, οι οποίες προκαλούσαν ένα μικρό μπέρδεμα. Η ενσωματωμένη τύπου γραβάτα στο φόρεμα έδειχνε κάπως ξένη στο όλο σύνολο. Οι γόβες ήταν άσπρες με την υπογραφή και πάλι του Manolo Blahnik.

Χαμογελαστή και χαλαρή κατά την άφιξή της στην Γκάνα

Η επιλογή Celine δεν είναι καθόλου τυχαία και φαίνεται να είναι μια προσπάθεια της Μελάνια Τραμπ να στείλει κάποιο μήνυμα, όπως άλλωστε έκανε και η Μισέλ Ομπάμα μέσα από τα outfit της. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ θέλησε να κάνει δήλωση σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών.

Η ανταποκρίτρια του CNN, Κέιτ Μπένετ, η οποία καλύπτει το ρεπορτάζ γύρω από την FLOTUS δεν στάθηκε τόσο στο μήνυμα που θέλησε να στείλει μέσω του ρούχου της η Μελάνια, αλλά στην χαρούμενη διάθεσή της. Οπως σημειώνει, είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που την βλέπουμε να δείχνει πραγματικά χαρούμενη. Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά πως είναι ασυνήθιστο για εκείνη να χαιρετά τους δημοσιογράφους, όπως έκανε κατά την αναχώρησή της από την βάση Αντριους. Ισως, το ταξίδι της να την βοηθά να ξεφύγει απ' όσα γίνονται μέσα στον Λευκό Οίκο.

Την υποδέχτηκαν με λουλούδια και κόκκινο χαλί

Επόμενοι σταθμοί της πρώτης σόλο περιοδείας της Μελάνιας Τραμπ θα είναι το Μαλάουι, η Κένυα και η Αίγυπτος.

Η Μελάνια Τραμπ κατά την υποδοχή της με αφρικάνικους χορούς
Στιγμιότυπο από την Γκάνα
Η Μελάνια Τραμπ μαζί με την Πρώτη Κυρία της Γκάνας, Rebecca Akufo-Addo

Φωτογραφίες: AP Photo/Carolyn Kaster

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ Αφρική περιοδεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ