Η απόλυτη καταστροφή στην Ινδονησία -Το τσουνάμι αφάνισε συνοικίες, το πριν και το μετά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η απόλυτη καταστροφή στην Ινδονησία -Το τσουνάμι αφάνισε συνοικίες, το πριν και το μετά [εικόνες]

Η συνοικία Petobo στην Ινδονησία μετά τον σεισμό και το τσουνάμι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστικές είναι οι δορυφορικές εικόνες που έρχονται από την Ινδονησία μετά το τσουνάμι που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του.

Ο σεισμός μεγέθους 7,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τσουνάμι περίπου στα 6 μέτρα, με αποτέλεσμα να ισοπεδωθούν χωριά και να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 1.200 άνθρωποι.

Οι εικόνες από τον δορυφόρο αποτυπώνουν την καταστροφή των συνοικιών Balaroa και Petobo στην πόλη Palu, ενώ ολόκληρα τμήματα χωριών εξαφανίστηκαν.

Οι ομάδες έρευνας και διάσωσης αναζητούν τυχόν επιζώντες μέσα σε κατεστραμμένα κτίρια, συμπεριλαμβανομένου και ενός οκταόροφου ξενοδοχείου. Οι διασώστες αναφέρουν ότι ακούν κραυγές από τα συντρίμμια, ενώ φοβούνται ότι η φρίκη δεν έχει τελειώσει. Η περιοχή κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για 14 ημέρες.

Η συνοικία Balaroa πριν την καταστροφή
Η συνοικία μετά
Η συνοικία Petobo πριν
Και μετά
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ