Αυτό είναι το Skoda Vision RS των 245 ίππων [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το Skoda Vision RS των 245 ίππων [βίντεο]

Αυτό είναι το Skoda Vision RS των 245 ίππων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημη πρεμιέρα για το πρωτότυπο Vision RS της Skoda στο Παρίσι, που δίνει μια πρώτη εικόνα τόσο των νέων σπορ μοντέλων της τσέχικης εταιρείας όσο και του διαδόχου του Rapid στη μικρή- μεσαία κατηγορία.

Το μήκος του Vision RS φτάνει τα 4,356 μέτρα, ενώ το μεταξόνιό του των 2.650 χιλιοστών είναι μια καλή βάση για άνετους χώρους στο εσωτερικό, τόσο για τους επιβάτες όσο και τις αποσκευές του (πορτμπαγκάζ από 430 λίτρα).

Το Vision RS διαθέτει ταυτόχρονα μια ιδιαίτερα σύγχρονη και δυναμική εμφάνιση, με μια εμφατική μάσκα και ένα ανάγλυφο καπό με φωτιζόμενο το σήμα της μάρκας από κρύσταλλο. Εξίσου χαρακτηριστικό και το προφίλ του, που, στο πρωτότυπο τουλάχιστον, δεν έχει πλαίσια για τα παράθυρα, ενώ τα μαρσπιέ, οι γρίλιες στη μάσκα, οι εξωτερικοί καθρέφτες, οι πίσω αεραγωγοί, ο διαχύτης και η πίσω αεροτομή, είναι από ανθρακονήματα

Από κει και πέρα οι ζάντες των 20 ιντσών με την ιδιαίτερη σχεδίαση επιφέρουν, σύμφωνα με τους μηχανικούς της εταιρείας και αεροδυναμικά πλεονεκτήματα, ενώ τα πίσω φώτα είναι από κρύσταλλο Βοημίας. Λεπτομέρειες από κρύσταλλο υπάρχουν και στο εσωτερικό, μαζί με κάποιες άλλες από ανθρακόνημα.

Το plug-in υβριδικό σύστημα πρόωσης αποτελείται από τον TSI των 1.500 κυβικών και των 150 ίππων σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα 75 kW (102 ίππων), με αποτέλεσμα η συνδυαστική ισχύς να φτάνει τα 180 kW ή τους 245 ίππους. Η μπαταρία είναι 13 kWh και μπορεί να εξασφαλίσει μια καθαρά ηλεκτρική κίνηση για μέχρι και 70 χιλιόμετρα και φορτίζει σε οικιακό δίκτυο μέσα σε 2,5 ώρες.

Σε ότι αφορά τις επιδόσεις σημειώστε 0-100 σε 7,1 δεύτερα και μια τελική της τάξης των 210 χλμ./ ώρα, την ίδια στιγμή που οι εκπομπές CO2 είναι μόλις 33 γραμμάρια το χιλιόμετρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Skoda Vision RS 245 ίππων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ