Η απίθανη «Συμμορία των 5» ετοιμάζει την τέλεια ληστεία επί σκηνής [εικόνες] - iefimerida.gr

Η απίθανη «Συμμορία των 5» ετοιμάζει την τέλεια ληστεία επί σκηνής [εικόνες]

Πρεμιέρα 10 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παριστάνοντας τους ερασιτέχνες χορευτές, ο καθηγητής Μάρκους και η συμμορία του νοικιάζουν τη σοφίτα του ετοιμόρροπου σπιτιού μιας γλυκιάς αλλά άμεμπτου ηθικής γριούλας που ζει με μοναδική παρέα τον παπαγάλο της.

Ο Μάρκους έχει σχεδιάσει την τέλεια ληστεία μιας χρηματαποστολής και στο σχέδιο μπλέκεται, χωρίς τη θέλησή της, και η σπιτονοικοκυρά.
Το τέλειο σχέδιο όμως χωλαίνει και η κατάσταση παίρνει απρόβλεπτη και ξεκαρδιστική τροπή γιατί η «Συμμορία των Πέντε» δεν είχε υπολογίσει έναν απρόβλεπτο, αλλά καθοριστικό παράγοντα, την καλοκάγαθη γριούλα.

Ο Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη μαύρη κωμωδία «Η Συμμορία των πέντε» (The Ladykillers) από 10 Οκτωβρίου στο θέατρο Κιβωτός.

Η μαύρη κωμωδία «Η Συμμορία των πέντε» (The Ladykillers) από 10 Οκτωβρίου στο θέατρο Κιβωτός

Επί σκηνής πρωταγωνιστεί ένας εκλεκτός θίασος αγαπημένων ηθοποιών: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Γιάννης Μποστάτζογλου, Αγορίτσα Οικονόμου, Κώστας Αποστολάκης, Στέλιος Πέτσος, Κώστας Φλωκατούλας και Στέλιος Ιακωβίδης.

Το έργο έκανε πρεμιέρα το 2011 στο Λονδίνο με εξαιρετική επιτυχία.
Ο συγγραφέας Graham Linehan διασκεύασε την ομώνυμη μαύρη κωμωδία του William Rose που είχε γυριστεί το 1955 με πρωταγωνιστές, ανάμεσα σε άλλους, τους Alec Guinness και Peter Sellers.
Η ταινία αγαπήθηκε από το κοινό, υμνήθηκε από τους κριτικούς και θεωρείται πλέον κλασικό δείγμα της βρετανικής κωμωδίας. Το 2004 οι Joel και Ethan Coen έγραψαν και σκηνοθέτησαν το remake της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks, αλλά η ταινία δεν κατάφερε να σταθεί ισάξια της πρωτότυπης που άφησε εποχή.

Μία γιαγιά και ένας παπαγάλος χαλάνε το τέλειο σχέδιο

«Η Συμμορία των πέντε» του Graham Linehan σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα

Πρεμιέρα: 10 Οκτωβρίου 2018
Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Ώρες παραστάσεων: Τετάρτη: 19.00, Πέμπτη: 21.00, Παρασκευή: 21.00, Σάββατο: 18.00 και 21.00, Κυριακή: 19.00
Διάρκεια: 120’

Παίζουν: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Γιάννης Μποστάτζογλου, Αγορίτσα Οικονόμου, Κώστας Αποστολάκης, Στέλιος Πέτσος, Κώστας Φλωκατούλας και Στέλιος Ιακωβίδης

ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΒΩΤΟΣ
Πειραιώς 115, Γκάζι Ταμείο Θεάτρου: 2103427426
Ώρες Ταμείου: Τρίτη με Σάββατο: 10:00 – 13:00 & 17:00 – 22:00, Κυριακή: 10:00 – 20:00

Η «Συμμορία των πέντε» από 10 Οκτωβρίου στο θέατρο Κιβωτός
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ