Η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα τα χώνει στους κριτές του Greece's Next Top Model [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα τα χώνει στους κριτές του Greece's Next Top Model [βίντεο]

Η Σταρ Ελλάς 2018/ Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To καρφάκι της στην κριτική επιτροπή του GNTM και συγκεκριμένα στον Δημήτρη Σκούλο, τον Άγγελο Μπράντη, την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου πέταξε η Σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα.

Συγκεκριμένα, η 22χρονη μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την αυστηρή κριτική που δέχτηκε στο Next Top Model καθώς οι κριτές δεν είδαν θετικά τις παρεμβάσεις στο πρόσωπό και στο στήθος της και έτσι την έκοψαν από τον διαγωνισμό.

Η Ιωάννα Μπέλλα χαρακτήρισε σκληρή και πολύ έντονη την κριτική των κριτών, αναφέροντας πως έχει ήδη ξεκινήσει να αφαιρεί από πάνω της τα φουσκωμένα χείλη της, τα τατουάζ της και την πολύ γυαλάδα στα δόντια της.

«Μου βγήκε σε καλό το ότι δεν πέρασα στο Next Top Model. Και ευχαριστώ πολύ τους κριτές γιατί πήρα αυτόν τον τίτλο. Δε μου άρεσε η κριτική γιατί ήταν πολύ έντονη για ένα κορίτσι. Ήταν σκληρή. Άλλο η πλαστική και άλλο η αισθητική. Τα χείλη μου ήταν αισθητικό και ξεκίνησα να τα αφαιρώ, όπως έχω βγάλει και τα δόντια μου. Το στήθος είναι άλλο. Τα τατουάζ είμαι στη διαδικασία που τα αφαιρώ. Τα τα καλύψαμε στα καλλιστεία με ένα ειδικό make-up, που το έχω και στην Αμερική όταν πάω για δουλειές», τόνισε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μπέλλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ