Καμμένος σε Κοτζιά: Εγώ μιλάω μόνο με τον πρωθυπουργό... - iefimerida.gr

Καμμένος σε Κοτζιά: Εγώ μιλάω μόνο με τον πρωθυπουργό...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιλώντας σε δημοσιογράφους και ερωτηθείς για τις σχέσεις του με το Νίκο Κοτζιά αλλά και αν έχει συνομιλήσει μαζί του ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας, φέρεται να είπε: «Εγώ μιλάω με τον πρωθυπουργό και όχι με τον Κοτζιά».

Με τη φράση αυτή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πέταξε το γάντι στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ο οποίος τον κάλεσε ουσιαστικά να θέσει θέμα δυσπιστίας στην κυβέρνηση, αν διαφωνεί για το Σκοπιανό.

Όπως είπε, «ακούω το σενάριο ότι οι ΑΝΕΛ θα πάνε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να πέσει η κυβέρνηση. Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν έτσι, πέφτουν μέσα στη Βουλή και με ψηφοφορία. Οποιος θέλει ας φέρει πρόταση στη Βουλή και τότε θα ανακαλύψουμε όλοι τα μυστικά της Βουλής και τους πραγματικούς συσχετισμούς».

Πρόσθεσε δε ότι «δεν νομίζω πως η κυβέρνηση Τσίπρα θα πέσει έτσι, θα πάει σε εκλογές όποτε το αποφασίσει ο πρωθυπουργός». Προεξόφλησε πάντως ότι των εκλογών θα προηγηθεί η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Κοτζιάς σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ1 επέμεινε στην άποψη ότι το δημοψήφισμα στα Σκόπια δεν αποτελεί νομικό όρο ή προϋπόθεση στη Συμφωνία των Πρεσπών, εν αντιθέσει με τα όσα υποστηρίζει ο Π. Καμμένος, ο οποίος χαρακτήρισε «άκυρο» το δημοψήφισμα στη γείτονα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμμένος κοτζιας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ