Η Σούζαν Σάραντον συνδύασε το μαύρο της κοστούμι με τον πιο ωραίο τρόπο -Στιλάτη στα 72 [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σούζαν Σάραντον συνδύασε το μαύρο της κοστούμι με τον πιο ωραίο τρόπο -Στιλάτη στα 72 [εικόνες]

H Σούζαν Σάραντον/ Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δύο ημέρες, η Σούζαν Σάραντον κλείνει τα 72 της χρόνια και το μόνο ερώτημα που θέτει στον εαυτό της είναι ένα: «Ε, και;».

Tον Μάιο του 2017, η Vogue ρώτησε την Σούζαν Σάραντον πώς καταφέρνει να «προστατεύει» τη νεανικότητά της και η δεύτερη «αφόπλισε» την πρώτη με τις συμβουλές της.

«Ηταν ένα «σοκ» για μένα που μπήκα στη δεκαετία των 70. Συνεχίζω να έχω την νοοτροπία που είχα όταν ήμουν νεότερη. Νιώθω μέσα μου το ίδιο. (...) Δεν καπνίζω κι αυτό είναι πραγματικά σημαντικό. Επίσης, η ενυδάτωση και το «μέτρο» σε όλα είναι, εξίσου, πολύτιμα. Επίσης, πίνω ελάχιστα. Πιστεύω ότι λίγο κρασί είναι αρκετό και κάνει καλό. Έχω, επίσης, καλά γονίδια. Ευχαριστώ τη μητέρα μου γι’αυτό...».

Η εμφάνιση της Σούζαν Σάραντον σε gala στη Νέα Υόρκη (σσ. Τοgether1Heart gala), το βράδυ της Δευτέρας παρέδωσε μαθήματα στιλ.

Η ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο pantsuit και το συνδύασε με τον πιο fashionable τρόπο.

Δείτε την εμφάνιση της Σούζαν Σάραντον, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ