Εκνευρισμένοι Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον: Ψέμα η δωρεά στην Αντίπαρο ύψους 1 εκατομμυρίου - iefimerida.gr

Εκνευρισμένοι Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον: Ψέμα η δωρεά στην Αντίπαρο ύψους 1 εκατομμυρίου

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναληθή χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τομ Χανκς και την σύζυγο του Ρίτα Γουίλσον να έχει κάνει δωρεά σε ανασκαφές στην Αντίπαρο, η ίδια η κυρία Χανκς.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Τομ Χανκς έκανε μία ανάρτηση στο Twitter, όπου ξεκαθαρίζει πως ο σύζυγος της δεν έχει ουδέποτε δωρίσει 1 εκατομμύριο ευρώ για τις αρχαιολογικές εργασίες στο νησάκι Δεσποτικό που βρίσκεται κοντά στην Αντίπαρο, όπως πολλοί έγραψαν.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα δεν ανέφεραν μόνο πως ο Τομ Χανκς έκανε δωρεά στις ανασκαφές στην Αντίπαρο, αλλά και πως για την προσφορά του θα τιμηθεί από το ΚΠΙΣΝ.

Ετσι, η Ρίτα Γουίλσον αποφάσισε να διευκρινίσει πως δεν υπάρχει δωρεάν, αναρτώντας το εξής κείμενο:

«Προς όλους τους αγαπητούς Ελληνες φίλους μου, αυτή η ιστορία είναι ψεύτικη. Ο Τομ Χανκς και εγώ δεν έχουμε ιδέα ποιο είναι αυτό το άτομο. Ο Τομ δεν θα παρευρεθεί σε καμία εκδήλωση και ούτε εμείς έχουμε κάνει κάποια δωρεά για αυτούς τους σκοπούς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι ποστάρουν κάτι αναληθές. ΚΠΙΣΝ μήπως να τσέκαρες τι συμβαίνει;», ανέφερε η ίδια.

To all my dear Greek friends,this is a false story. @tomhanks and I have no idea who this person is.Tom will not be attending this event nor have we donated to any of these causes. Not sure why people would post something untrue. #stavrosniarchosfoundation Perhaps you can check? https://t.co/n012PJwryk

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρίτα Γουίλσον Τομ Χανκς δωρεά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ