Αθηνά Οικονομάκου: «Το νυφικό μου είναι το πιο ωραίο του κόσμου» - iefimerida.gr

Αθηνά Οικονομάκου: «Το νυφικό μου είναι το πιο ωραίο του κόσμου»

Η Αθηνά Οικονομάκου/ Φωτογραφία: instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πιο όμορφη περίοδος της ζωή της Άθηνάς Οικονομάκου είναι αυτή, αφού σε λίγες μέρες θα παντρευτεί… ξανά, όπως η ίδια είπε, τον άνδρα της ζωής της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η Αθηνά και ο Φίλιππος είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2013, ενώ τον Μάρτιο του 2018 έγιναν γονείς του μικρού Μάξιμου. Η εντυπωσική ηθοποιός μοιράζεται συχνά στιγμές της σχέσης της στα social media.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι κολλητές της οργάνωσαν το bachelorette party στην Τήνο και πέρασαν αξέχαστες στιγμές μαζί. Μάλιστα η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία, απο την Τήνο, στο instagram στην οποία γράφει «Σας εύχομαι από καρδιάς να βρείτε έναν άντρα που να ανυπομονείτε να τον παντρευτείτε για 3η φορά και να αποκτήσετε φίλες ζωής όπως τις δικές μου»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σας εύχομαι από καρδιάς να βρείτε έναν άντρα που να ανυπομονείτε να τον παντρευτείτε για 3η φορά @feeltheflownow και να αποκτήσετε φίλες ζωής όπως τις δικές μου ?#louloudiamou ? @vasolaskaraki @nikolpanagiotou @missconstantina @tmlpenny @ckontova @eviprevena @xaroula_mareska @elenita_mykonos @xrysaki_1 @doradouk @ztpmaria @doratsakanika @pitsoni @desyatt Κουμπάρα @nikipallikaraki μας έλειψες ? #wedding #bride #teambride #mybachelorette #teamathina #athenashens #AthinaMarriesPhilip #finalcountdown #louloudimou #pareforamwromou #FilipposAthina

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴬᵀᴴᴵᴺᴬ ᴼᴵᴷᴼᴺᴼᴹᴬᴷᴼᵁ (@athinao1konomakou) στις 23 Σεπ, 2018 στις 12:51 μμ PDT

Το απόγευμα της Κυριακής, μετά τα παιχνίδια με τον Μάξιμο, η Αθηνά ανέβασε ένα βίντεο στο instagram λέγοντας ότι το νυφικό της θα είναι το πιο όμορφο του κόσμου. Λίγο αργότερα, ένα σκίτσο μιας νύφης με τον αριθμό 6, οι μέρες που απομένουν μέχρι τη μεγάλη μέρα, φανέρωσαν την ανυπομονησία της Αθηνάς για τον γάμο της.

Αυτήν την εικόνα δημοσίευσε η Αθήνα Οικονομάκου στο instagram. φωτογραφία: instagram

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Soon, to be Mrs. ?? #Bride #teambride #BacheloretteParty #marriage #wedding #teamathina #athenashens #AthinaMarriesPhilip #finalcountdown #FilipposAthina

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴬᵀᴴᴵᴺᴬ ᴼᴵᴷᴼᴺᴼᴹᴬᴷᴼᵁ (@athinao1konomakou) στις 23 Σεπ, 2018 στις 7:42 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθηνά Οικονομάκου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ