Γκέι ζευγάρι Βρετανών έξαλλοι με τον κυκλώνα «Ζορμπά»: Πλημμύρισε το δωμάτιό τους στη Σκιάθο, έμειναν χωρίς φαγητό [εικόνες] - iefimerida.gr

Γκέι ζευγάρι Βρετανών έξαλλοι με τον κυκλώνα «Ζορμπά»: Πλημμύρισε το δωμάτιό τους στη Σκιάθο, έμειναν χωρίς φαγητό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εμπειρία του από το χτύπημα του κυκλώνα «Ζορμπά» στη Σκιάθο μεταφέρει με τα μελανότερα χρώματα ζευγάρι τουριστών που έκανε διακοπές στο νησί των Σποράδων.

Ο Τομ και ο Γκραντ από το Σαουθάμπτον έφθασαν στη Σκιάθο στις 23 Σεπτεμβρίου προκειμένου ως ζευγάρι να γιορτάσουν μαζί και κάπου όμορφα τα γενέθλια του Γκραντ.

Ο καιρός κατά την άφιξή τους ήταν υπέροχος και τίποτα δεν προμήνυε τα όσα θα ακολουθούσαν.

Γκέι ζευγάρι Βρετανών έξαλλοι με τον κυκλώνα «Ζορμπά»: Πλημμύρισε το δωμάτιό τους στη Σκιάθο, έμειναν χωρίς φαγητό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ενώ οι πρώτες ημέρες της δεκαήμερης παραμονής τους στη Σκιάθο κύλησαν υπέροχα, οι τελευταίες δεν ήταν όπως τις περίμεναν.

Ο μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς» χτύπησε τη χώρα και μεταξύ άλλων περιοχών και τη Σκιάθο, με ιδιαίτερη σφοδρότητα μάλιστα.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν το δωμάτιό τους στο ξενοδοχείο να πλημμυρίσει, να βραχούν τα υπάρχοντά τους, να αποκλειστούν στο δωμάτιό τους και καθώς το ξενοδοχείο υπέστη ζημιές λόγω του κυκλώνα, να μείνουν και χωρίς φαγητό!

«Το πάτωμα ήταν καλυμμένο με βρώμικο νερό. Το ύψος του έφθανε τουλάχιστον τα πέντε εκατοστά. Μύριζε σαν νερό από υπόνομο. Πέρα από τον κίνδυνο τραυματισμού, υπήρχε σοβαρό θέμα υγιεινής. Τα ρούχα μας και όλα τα κλινοσκεπάσματα έχουν γίνει μούσκεμα. Ανησυχώ ότι οι βαλίτσες μας θα ζυγίζουν πολύ περισσότερο από το επιτρεπτό όριο των 15 κιλών, αφού τίποτα δεν έχει προλάβει να στεγνώσει» ανέφερε χθες ο Τομ, εξηγώντας ότι η πτήση της επιστροφής τους είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Γκέι ζευγάρι Βρετανών έξαλλοι με τον κυκλώνα «Ζορμπά»: Πλημμύρισε το δωμάτιό τους στη Σκιάθο, έμειναν χωρίς φαγητό [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο κυκλώνας «Ζορμπάς» προκάλεσε βλάβες και στα υδραυλικά του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα το γκέι ζευγάρι των Βρετανών να αναγκαστεί να πλένει τα δόντια και να κάνει ντους με καφέ νερό.

Γκέι ζευγάρι Βρετανών έξαλλοι με τον κυκλώνα «Ζορμπά»: Πλημμύρισε το δωμάτιό τους στη Σκιάθο, έμειναν χωρίς φαγητό [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Επίσης, καταγγέλλουν ότι όταν πήγαν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για να φάνε, το προσωπικό τούς είπε δύο φράσεις: «no Εnglish» και «no food». Ετσι, έμειναν χωρίς φαγητό και μόλις χθες το πρωί κατάφεραν να βγουν έξω, να προσεγγίσουν ένα βενζινάδικο και να αγοράσουν τσιπς.

Το ζευγάρι είχε κλείσει τις διακοπές του μέσω του πρακτορείου Thomas Cook και δηλώνουν εξοργισμένοι που το πρακτορείο δεν έχει φροντίσει ακόμα για τη μεταφορά τους σε άλλο ξενοδοχείο. Όπως εξηγούν, επικοινώνησαν με την εταιρεία αλλά εκείνοι δεν ήξεραν καν πότε φεύγουν από το νησί. «Νόμιζαν ότι θα φεύγαμε τη Δευτέρα ενώ η πτήση μας είναι την Τετάρτη», αναφέρουν οι Βρετανοί, παραπονούμενοι ότι θα χρειαστεί να περάσουν τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους σε ένα ξενοδοχείο χωρίς καθαρό νερό, με κλειστό μπαρ και εστιατόριο, και «μια πισίνα γεμάτη λάσπη».

Γκέι ζευγάρι Βρετανών έξαλλοι με τον κυκλώνα «Ζορμπά»: Πλημμύρισε το δωμάτιό τους στη Σκιάθο, έμειναν χωρίς φαγητό [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Γκέι ζευγάρι Βρετανών έξαλλοι με τον κυκλώνα «Ζορμπά»: Πλημμύρισε το δωμάτιό τους στη Σκιάθο, έμειναν χωρίς φαγητό [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος του πρακτορείου Thomas Cook δήλωσε στην Daily Mail ότι το πρακτορείο είχε προειδοποιήσει τους τουρίστες για το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας και τους είχε ενημερώσει ότι θα έπρεπε να προμηθευτούν φαγητό, στην περίπτωση που θα παρέμεναν αποκλεισμένοι για ένα διάστημα. Επίσης, όπως ανέφερε, η εταιρεία επικοινώνησε με το ξενοδοχείο, που τους διαβεβαίωσε ότι οι πελάτες του είναι όλοι ασφαλείς και ότι οι ζημιές σταδιακά αποκαθίστανται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι Βρετανοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ