GNTM: Οι Κύπριες πρωταγωνίστριες -Η μία πήγε με σπασμένο δόντι, η άλλη έκλαιγε με λυγμούς [βίντεο] - iefimerida.gr

GNTM: Οι Κύπριες πρωταγωνίστριες -Η μία πήγε με σπασμένο δόντι, η άλλη έκλαιγε με λυγμούς [βίντεο]

Next Top Model/ Φωτογραφία: Youtube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν έπρεπε να πούμε με μία λέξη ποιες ήταν οι παίκτριες που ξεχώρισαν στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Next Top Model, τότε η απάντηση θα ήταν οι... Κύπριες.

Η θέλησή τους, οι «κουλές» απαντήσεις τους, η αγωνία τους και το γεγονός ότι έκαναν τα πάντα για να πείσουν τους κριτές, σίγουρα ήταν μερικοί από τους λόγους που οι δύο διαγωνιζόμενες από την Κύπρο χτες έγιναν και θέμα συζήτησης τόσο στο Τwitter όσο και στα μίντια.

Ο λόγος για την Βασιλική και την Άντζελα οι οποίες για διαφορετικούς λόγους έκαναν τους κριτές να ασχοληθούν μαζί τους για λίγη παραπάνω ώρα, απ΄ότι σε άλλες διαγωνιζόμενες.

Από την μία η Βασιλική, η οποία αν και εξέπληξε τους κριτές με τις κινήσεις κουν-φου δεν κατάφερε να τους πείσει πως κάνει για τον επόμενο γύρο του Next Top Model, με αποτέλεσμα το τελικό «όχι» να της το δώσει η Βίκυ Καγιά.

Ωστόσο το «όχι» ήρθε πολύ ξαφνικό στην Βασιλική με αποτέλεσμα να αρχίσει να κλαίει με λυγμούς έξω από το δωμάτιο των κριτών.

Η όμορφη Κύπρια μάλιστα δήλωσε στις κάμερες πως ένιωσε ότι αδικήθηκε, καθώς έχει συμμετάσχει και στα καλλιστεία της Κύπρου και πιστεύει ότι είναι καλύτερη από άλλες διαγωνιζόμενες που έχουν πάει στην επόμενη φάση.

Μία ξεχωριστή περίπτωση είναι και η Άντζελα, επίσης από την Κύπρο, η οποία εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του Next Top Model με σπασμένο δόντι.

Το σπασμένο δόντι φαίνεται να είδε πρώτος ο Δημήτρης Σκούλος, ο οποίος την κάλεσε να πλησιάσει.

Οταν η Καγιά μάλιστα παρατήρησε το «αδύναμο» σημείο της, την ρώτησε πως έγινε αυτό με την Αντζελα να απαντά πως δάγκωσε πολύ δυνατά και έσπασε.

Ωστόσο η μεγάλη ντροπή και αμηχανία δεν επέστρεψαν στην Κύπρια καλλονή να δείξει τις δυνατότητες, με αποτέλεσμα να κάθεται έχοντας τον φόβο και την αγωνία ζωγραφισμένη στα μάτια της μπροστά στους κριτές, άπρακτη και ανέκφραστη.

Εν τέλει αυτή η κοπέλα από την Κύπρο στάθηκε πιο τυχερή, καθώς παρ΄ότι πήρε ένα «Χ» από τον Δημήτρη Σκούλο πέρασε στην επόμενη φάση, μιας και οι υπόλοιποι κριτές αποφάσισαν να της δώσουν μία ευκαιρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM Κύπριες κριτές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ