Βάπτιση με κοσμοπολίτικο αέρα για τον γιο του Mr Nammos -Στο Μονακό [εικόνες] - iefimerida.gr

Βάπτιση με κοσμοπολίτικο αέρα για τον γιο του Mr Nammos -Στο Μονακό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοσμοπολίτικη βάπτιση στο Μονακό για το δεύτερο παιδί του Μr Nammos Ζαννή Φραντζέσκου.

Ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του Βερόνικα Πάστα, οι οποίοι είχαν παντρευτεί το 2015 στο Κόμο επέλεξαν έναν επίσης κοσμοπολίτικο προορισμό για να ταξιδέψουν με τους φίλους τους και να βαπτίσουν τον δεύτερο γιο τους.

Η βάφτιση έγινε το Σάββατο στις 29 Σεπτέμβρη, ενώ μια μέρα πριν, πραγματοποιήθηκε dinner party στο διάσημο «Sass’Cafe», το οποίο βρίσκεται σε μία από τις πιο κεντρικές λεωφόρους της περιοχής.

Μετά το τέλος της λαμπερής τελετής ακολούθησε μεγάλο πάρτι και έπειτα δείπνο στο «Hotel La Chevre d’Or». Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, με μαγευτική θέα στην Κυανή Ακτή, κοντά στην περιοχή της Νίκαιας.

Το ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους 200 καλεσμένοι μεταξύ των οποίων ήταν και άνθρωποι από τον εφοπλιστικό και επιχειρηματικό χώρο. Ανάμεσά τους είδαμε και την Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, η Κατρίνα Τσάνταλη και πολλοί ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μονακό Mr Nammos
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ