GNTM: «Το μόνο που είδα ήταν δύο στήθη» -Η κριτική της Ηλιάνας και το φαρμάκι στο Twitter [βίντεο] - iefimerida.gr

GNTM: «Το μόνο που είδα ήταν δύο στήθη» -Η κριτική της Ηλιάνας και το φαρμάκι στο Twitter [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δρόμο του σκληρού ριάλιτι ακολουθεί το Greece's Next Top Model με τον Δημήτρη Σκουλό να εμφανίζεται πιο χαλαρό χθες, όχι όμως και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου...

Οταν ήρθε η στιγμή να ψηφίσει για το αν θέλει να προχωρήσει μια 23χρονη που είχε βγει Σταρ Πελοπόννησος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να το κάνει με τον πιο... ριάλιτι τρόπο, λέγοντας της απλά και ξερά τα εξής: «Συμφωνώ ότι είσαι ένα πολύ όμορφο και σέξι κορίτσι. Όση ώρα πόζαρες εγώ το μόνο που είδα ήταν δύο στήθη. Με τίποτα δεν μπορώ να σου πω ναι. Λυπάμαι πολύ, είναι όχι».

Φυσικά, η ατάκα «το μόνο που είδα ήταν δύο στήθη», ενόχλησε τη διαγωνιζόμενη η οποία και το σχολίασε αμέσως μετά στην κάμερα. «Αυτό ήταν λίγο προσβλητικό για μένα. Δεν θεωρώ ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάει κάποιος πάνω μου είναι το στήθος μου. Θεωρώ ότι έχω και πολύ ωραίο πρόσωπο και το σώμα μου είναι αξιόλογο», είπε η 23χρονη Ειρήνη.

Σε κάθε περίπτωση η 23χρονη πέρασε στην επόμενη φάση, μιας και οι υπόλοιποι κριτές της έδωσαν τη θετική ψήφο που χρειαζόταν.

Ηλιάνα: "Όσην ώρα πόζαρες, εγώ έβλεπα μόνο 2 στήθη...". #GNTMgr pic.twitter.com/WSC4rmoqTd

Το επιμύθιο είναι οτί όσες έχουν μεγαλύτερα στήθη από τις δυό ξινές δεν θα έχουν μακρύ δρόμο στο #GNTMgr... Μέχρι boot camp και πολύ τους είναι ...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΥΟ ΣΤΗΘΗ ΕΙΔΑΜΕ ΗΛΙΑΝΑ #GNTMgr

Αν ήταν στο χέρι της Ηλιάνας δεν θα περνούσε καμία, το ξέρετε έτσι; #GNTMgr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλιάνα Παπαγεωργίου GNTM
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ