«Ηταν σαν ταινία θρίλερ» -Ετσι σώθηκε από τον «Ζορμπά» ο 27χρονος στην Εύβοια [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ηταν σαν ταινία θρίλερ» -Ετσι σώθηκε από τον «Ζορμπά» ο 27χρονος στην Εύβοια [βίντεο]

O 27χρονος που βρέθηκε στην Εύβοια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πίστεψα πως πεθάνω» ανέφερε ο 27χρονος, Γιάννης Τσιλιχράνος τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί το βράδυ του Σαββάτου στην Εύβοια, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ενός ποταμιού λόγω της κακοκαιρίας.

Ο άνδρας πάλεψε επί 36 ώρες με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την φύση και τελικά εντοπίστηκε κοντά στο Μαντούδι Ευβοίας.

Κρατώντας τον ορό στο χέρι, αλλά έχοντας το χαμόγελο στα χείλη, ο 27χρονος περιέγραψε στις κάμερες πώς κατάφερε να σωθεί, αλλά και τον εφιάλτη που έζησε από την στιγμή που παρασύρθηκε το αυτοκίνητο του στο χείμαρρο.

Οπως ανέφερε ο Γιάννης Τσιλιχράνος, στο αυτοκίνητο επέβαινε μαζί με την σύντροφό του, ωστόσο η ίδια κατάφερε να βγει έγκαιρα από το Ι.Χ, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί μόνο αυτός.

«Έπεσε το αυτοκίνητο μέσα στο ποτάμι, μας παρέσυρε και πέσαμε μέσα. Είχα προλάβει να ανοίξω το παράθυρο και βγήκαμε και οι δύο. Εγώ βγήκα, αυτή δεν πρόλαβα να την δω να βγαίνει. Κρατήθηκα από ένα ξύλο και βγήκα στην άλλη όχθη. Στο νερό έμεινα σίγουρα ένα τέταρτο. Μετά περπατούσα, περπατούσα και βρήκα ένα σπιτάκι στην ερημιά, μπήκα μέσα και άλλαξα ρούχα. Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τους πυροσβέστες ήταν αν ήταν καλά η κοπέλα...», τόνισε ο Γιάννης Τσιλιχράνος.

Πυροσβέστες, αστυνομικοί και οι δικοί του άνθρωποι τον έψαχναν σχεδόν όλη την νύκτα του Σαββάτου, αλλά όπως αποδείχτηκε έπρεπε να βγει το φως της ημέρας για να καρποφορήσει η έρευνα όπως και έγινε.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε ο 27χρονος ηταν με τον πατέρα του ήταν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

«Ο ίδιος μου ο γιος με πήρε τηλέφωνο την ώρα που έγινε το συμβάν στις 12 και 2 μετά χάθηκε το σήμα», λέει ο πατέρας του 27χρονου.

Ο Γιάννης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, γύρω στις 10 το πρωί και παρ΄ότι είναι καλά στην υγεία του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας για προληπτικούς λόγους.

Πηγή:eviazoom.gr, Κεντρικό Δελτίο Star

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 27χρονος αγνοούμενος Εύβοια Ζορμπάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ