Γιαννακόπουλος για το «Athens Alive»: «Oλα κινούνται σωστά, ότι είπε η κυβέρνηση έχει τηρηθεί» - iefimerida.gr

Γιαννακόπουλος για το «Athens Alive»: «Oλα κινούνται σωστά, ότι είπε η κυβέρνηση έχει τηρηθεί»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (Φωτογραφία: EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για όλα όσα αφορούν το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Για τις εξελίξεις σχετικά με το «Athens Alive», τα διοικητικά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τις προστριβές με την Euroleague και τον Τζόρντι Μπερτομέου και τους στόχους του Ερασιτέχνη. O ισχυρός άνδρας των Πρασίνων ήταν πολύ αισιόδοξος για την πορεία του έργου που έχει αναλάβει σε συνεργασία με το «Athens Alive» όντας απόλυτα ικανοποιημένος με τους χειρισμούς της Κυβέρνησης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έχει εκατομμύρια φιλάθλους που τον στηρίζουνε και όλοι μαζί θα μπορέσουμε να τον επαναφέρουμε εκεί που πρέπει. Σίγουρα είναι δύσκολα αλλά αυτό τι σημαίνει, ότι θα αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να κατρακυλάει; Τέσσερα στα έξι ομαδικά τμήματα να είναι στην Α2; Πρέπει όλοι μαζί να καταφέρουμε να την αναστρέψουμε αυτή την κατάσταση».

Για το αν περιμένει βοήθεια από άλλους επιχειρηματίες: «Όλοι ευπρόσδεκτοι είναι. Ο Παναθηναϊκός όπως είπα έχει εκατομμύρια κόσμο στο πλευρό του. Άλλοι έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν και άλλοι όχι. Όποια βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Από εκεί και πέρα εμείς εδώ είμαστε και θα παλέψουμε».

Για το «Athens Alive» κι αν υπάρχουν εμπόδια: «Το ιδανικό θα ήταν ο Παναθηναϊκός να έχει μια κοινή στέγη. Κανείς σύλλογος δεν μπορεί να είναι αυτόφωτος, αυτοχρηματοδοτούμενος χωρίς μια κοινή στέγη. Κανένα εμπόδιο δεν συναντάμε. Τα εμπόδια τα γράφουν διάφοροι που δεν ξέρουν πως προχωράει το όλο έργο. Όλα είναι στο σωστό τους χρόνο, όλα κινούνται σωστά. Ότι μας έχει πει η κυβέρνηση μέχρι τώρα είναι απολύτως εντάξει στα λεγόμενα της. Προχωράμε και πιστεύω ότι αρχές του νέου έτους θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να πούμε ότι αυτό το έργο θα υλοποιηθεί στο 100%. Όλα πηγαίνουνε καλά, όλα είναι βάση χρονοδιαγράμματος. Δεν έχουμε φτάσει σε κάποιο σημείο, όταν υπάρχει κάτι να είστε βέβαιο ότι θα ενημερωθείτε».

Για τους στόχους του Ερασιτέχνη: «Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε φέτος να οργανώσουμε σωστά τον Ερασιτέχνη όλες οι επιτυχίες είναι ευπρόσδεκτες αλλά η χρονιά 2019-2020 θα είναι αυτή στην οποία πραγματικά θα βάλουμε τους στόχους ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τον Παναθηναϊκό Πρωταθλητή παντού».

Για την Euroleague και την πορεία του Παναθηναϊκού: «Είναι νωρίς. Η Euroleague φέτος είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Όλες οι ομάδες πάνω-κάτω είναι ίδιες σε ρόστερ και πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον».

Για τις προστριβές που υπήρχαν με την Euroleague: «Τα βάλαμε κάτω σε μια κόντρα κανείς δεν έχει 100% δίκιο, τα συζητήσαμε, θέλω να πιστεύω ότι και ο Τζόρντι Μπερτομέου κατάλαβε κάποια πράγματα, σίγουρα και οι δικές μου αντιδράσεις ήταν λίγο παραπάνω από το επιτρεπτό και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά».

Για την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας: «Πέντε στα πέντε όλοι πανηγυρίζουμε. Μην τους ματιάσουμε. Αφήστε τα παιδιά να παίξουνε…».

Για τις διοικητικές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: «Είναι δυνατόν η ομάδα να έχει πέντε στα πέντε και να μιλάμε για τα διοικητικά; Ας τους αφήσουμε να παίξουνε, να χαρούμε τις επιτυχίες και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».

Για την εκδήλωση που έγινε στη Λεωφόρο: «Σταμάτησε η βροχή μετά από τέσσερις ημέρες και βγήκε ήλιος αυτό είναι το καλύτερο δείγμα. Για το μπάσκετ τα πράγματα είναι πιο εύκολα γιατί πολλά χρόνια είμαστε στις σωστές ράγες. Από εκεί και πέρα για τον Ερασιτέχνη είναι ένα νέο εγχείρημα και είμαστε όλοι μαζί και ο καθένας από το μετερίζι του προσπαθεί να βοηθήσει όσο γίνεται καλύτερα. Χιλιάδες αθλητές είναι μαζεμένοι όλοι μαζί και να προσπαθούν ό,τι καλύτερο για το τριφύλλι. Από εκεί και πέρα, το τι θα γίνει του χρόνου στους αγωνιστικούς χώρους μένει να το δούμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ