Θύμα κλοπής πριγκίπισσα της Σ. Αραβίας την ημέρα του μυστικού της γάμου -Της άρπαξαν κοσμήματα αξίας 1 εκατ. $ [εικόνες] - iefimerida.gr

Θύμα κλοπής πριγκίπισσα της Σ. Αραβίας την ημέρα του μυστικού της γάμου -Της άρπαξαν κοσμήματα αξίας 1 εκατ. $ [εικόνες]

Η πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμα πριγκίπισσα αποφάσισε να πει «ναι» στον αγαπημένο της και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου μαζί του.

Η πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας, Ameera Al-Tawee, παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο Khalifa bin Butti al-Muhairi, στις 9 Σεπτεμβρίου, σε μια διακριτική αλλά μεγάλη τελετή στο Παρίσι.

Η πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας, Ameera Al-Tawee, παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο Khalifa bin Butti al-Muhairi

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Οπρα Γουίνφρεϊ και η Γκέιλ Κινγκ, ενώ παρούσα ήταν η ελίτ της Σαουδικής Αραβίας και αρκετοί αξιωματούχοι του ΟΗΕ, οι οποίοι συνεργάστηκαν με την πριγκίπισσα σε πολυάριθμες φιλανθρωπίες.

Λεπτομέρειες για τον γάμο δεν υπάρχουν, παρά μόνο μια γραμμή από το προσκλητήριο: «Οπως κάθε παραμύθι, αυτή η πρόσκληση είναι μόνο η αρχή. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες».

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Οπρα Γουίνφρεϊ και η Γκέιλ Κινγκ

Ο γάμος, ωστόσο, εκτός από χαρά και ευχές, είχε μια δυσάρεστη εξέλιξη. Μια πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας έπεσε θύμα ληστείας, με τους δράστες να αρπάζουν κοσμήματα αξίας 1 εκατ. δολαρίων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να είναι η Ameera Al-Tawee, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η υπόθεση διερευνάται με την καταγγελία να γίνεται τρεις ημέρες μετά τον γάμο. Τα κοσμήματα δεν ήταν στο χρηματοκιβώτιο και το δωμάτιο δεν έχει ίχνη παραβίασης. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που γίνεται ληστεία κοσμημάτων στο ξενοδοχείο Ritz, φέτος, το οποίο δεν έκανε κάποιο σχόλιο σχετικά με το ζήτημα στην Daily Mail.

Αυτός δεν είναι ο πρώτος γάμος για την πριγκίπισσα, η οποία είχε παντρευτεί τον πρίγκιπα Al-Waleed bin Talal. Ηταν η τέταρτη σύζυγος του πρίγκιπα και οι δυο τους χώρισαν φιλικά το 2013. Πλέον, η πριγκίπισσα βρήκε την αγάπη στον τον Khalifa bin Butti al-Muhairi.

Η πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας, Ameera Al-Tawee
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ameera Al-Tawee γάμος ληστεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ