Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της διάσωσης του αγνοούμενου στην Εύβοια - iefimerida.gr

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της διάσωσης του αγνοούμενου στην Εύβοια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καρέ-καρέ αποτυπώνει την στιγμή της διάσωσης του 27χρονου βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική.

Ο 27χρονος Ι.Τ που αγνοείτο από την Κυριακή, εντοπίστηκε και διασώθηκε από πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή Μαντουδίου – Προκοπίου του δήμου Ιστιαίας- Αιδηψού, στο νομό Εύβοιας. Η προσέγγισή και η μεταφορά του ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το σημείο στο οποίο βρέθηκε ήταν νησίδα δέντρων ανάμεσα σε δύο χείμαρρους.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της διάσωσης του αγνοούμενου στην Εύβοια  | iefimerida.gr 0

Ο ίδιος ο διασωθείς μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha περιέγραψε τις συνθήκες που βίωσε. Οπως είπε, όταν παρασύρθηκε το ΙΧ του -στο οποίο ήταν με την κοπέλα του, από το χείμαρρο έσπευσε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παράθυρα του αυτοκινήτου, πιάστηκε από ένα ξύλο και βγήκε στην όχθη. Η κοπέλα του είχε προλάβει να κρατηθεί από άλλο δέντρο. Στη συνέχεια, ο 27χρονος περπάτησε στο δάσος, βρήκε ένα οίκημα όπου άλλαξε ρούχα και πέρασε το βράδυ του. Το πρωί της Δευτέρας βγήκε προς αναζήτηση βοήθειας, όπου τον εντόπισε η 7η ΕΜΑΚ.

«Ήταν μια δύσκολη επιχείρηση. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Αυτό που έχει σημασία έχει ότι ο νεαρός είναι ζωντανός» τόνισε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο περιφερειακός διοικητής Στερεάς Ελλάδας της Πυροσβεστικής, Νίκος Σπαής, που συντόνιζε την επιχείρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ