Συγκλονίζει η ιστορία προσφυγοπούλας στη Μόρια -«Συγκατοικεί» με τους βιαστές της - iefimerida.gr

Συγκλονίζει η ιστορία προσφυγοπούλας στη Μόρια -«Συγκατοικεί» με τους βιαστές της

Μόρια/ Φωτογραφία: INTIME NEWS- ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το κολαστήριο της Μόριας, όπου χιλιάδες πρόσφυγες ζουν σε άθλιες συνθήκες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των «Νέων», γυναίκα που είχε πέσει θύμα βιασμού παραμένει στην ίδια σκηνή και «συγκατοικεί» στο hotspot με τους τρεις δράστες που τη βίασαν.

Αυτή μάλιστα δεν είναι η μοναδική ιστορία που συγκλονίζει.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ένας απεγνωσμένος έφηβος παραλίγο να σκίσει τις φλέβες του με βαθιά χαρακιά από τον καρπό μέχρι τον αγκώνα, ενώ ένα προσφυγόπουλο 10 ετών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Πρόκειται για ανατριχιαστικά περιστατικά που αντιμετώπισαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων στη Μόρια. Η υπεύθυνη των ιατρικών προγραμμάτων των ΓΧΣ στη Λέσβο Αλίκη Μεϊμαρίδου απευθύνει δραματική έκκληση να μπει τέλος στη φρίκη της Μόριας.

«Ο επ' αόριστον εγκλωβισμός των ανθρώπων προκαλεί σοβαρή επιδείνωση στη σωματική και στην ψυχική υγεία τους. Τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν γίνει κουρελόχαρτο», υποστηρίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόρια πρόσφυγες βιασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ