Ο Ορέστης Τζιόβας μιλά για την Κατερίνα Παπουτσάκη - iefimerida.gr

Ο Ορέστης Τζιόβας μιλά για την Κατερίνα Παπουτσάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας μίλησε σε συνέντευξή του για την Κατερίνα Παπουτσάκη και για το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους.

Ο 29χρονος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο Πρωινό Ant1 και κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις τηλεθεατών της εκπομπής που αφορούσαν κυρίως την προσωπική του ζωή, και φυσικά, μια από αυτές ήταν αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο: «Δεν θέλω να απαντήσω. Άλλη ερώτηση» είπε αρχικά και όταν οι οικοδεσπότες της εκπομπής θέλησαν να μάθουν τον λόγο, συνέχισε: «Δεν θα άφηνα τον έρωτα να καθορίσει τη ζωή μου, πλέον. Είναι ένα επιπόλαιο συναίσθημα. Γιατί, αν βασιστείς μόνο σε αυτόν και κινείσαι βάση αυτού, δεν θα έχεις καμιά σταθερά. Γιατί ο έρωτας δεν είναι σταθερός. Νομίζω ότι μεγαλώνοντας όλοι οι άνθρωποι εκεί καταλήγουν».

Λίγο αργότερα, δεν θέλησε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση σε όσα έχουν ακουστεί για την επανασύνδεσή του με την πρώην σύντροφό του, Κατερίνα Παπουτσάκη. Μάλιστα, όταν σχολιάστηκε το γεγονός πως πριν μερικές μέρες βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Απατεώνες και τζέντλεμεν» στην οποία πρωταγωνιστεί η Κατερία Παπουτσάκη, στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη και του Γιάννη Μπέζου, ο Ορέστης Τζιόβας σχολίασε: «Δεν μπορώ να πάω στην πρεμιέρα του Πέτρου; Και μάλιστα, πήγα και μετά την παράσταση. Πήγα, δηλαδή, οριακά, μισή ώρα πριν το τέλος. Όσο είδα ήταν πολύ καλό, αλλά θέλω να πάω να το δω ολόκληρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ