Λόπες: Κάθε ματς και τελικός για την ΑΕΚ, μόνο νίκη με Μπενφίκα - iefimerida.gr

Λόπες: Κάθε ματς και τελικός για την ΑΕΚ, μόνο νίκη με Μπενφίκα

Ο Ελντερ Λόπες / Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ελντερ Λόπες θεωρεί ότι η Μπάγερν έχει εξασφαλισμένη την πρώτη θέση στον όμιλο του Champions League, σημειώνοντας ότι για τη δεύτερη θα παλέψουν οι άλλες τρεις ομάδες που συμμετέχουν (ΑΕΚ, Μπενφίκα και Άγιαξ).

Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα O’ Jogo, ο άτυχος Πορτογάλος αμυντικός της πρωταθλήτριας Ελλάδας, που τραυματίστηκε στην συνάντηση της Super League με τον ΟΦΗ.

«Ξέρουμε ότι η Μπάγερν είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου και σίγουρα θα περάσει πρώτη. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έπειτα, υπάρχουν τρεις ομάδες, με Άγιαξ και Μπενφίκα είναι πιο έμπειρες σε αυτό το διαγωνισμό, από τον οποίο εμείς λείπαμε για πολλά χρόνια. Αλλά θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι και θα το αντιμετωπίζουμε σαν ένα τελικό, συμπεριλαμβανομένου και αυτού με την Μπενφίκα. Στη δική μας συνάντηση με την Μπενφίκα, έχουμε δύο ομάδες που έρχονται από ήττες στο Champions League και γι αυτό θα προσπαθήσουμε για θετικό αποτέλεσμα και μόνο η νίκη θα είναι καλό αποτέλεσμα για μας», είπε, προσθέτοντας:

«Είδα τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και πήγε πολύ καλά η Μπενφίκα,. Έκανε εξαιρετική εμφάνιση σε ένα πολύ δυσμενές και πολύπλοκο περιβάλλον. Η Μπενφίκα είναι ισχυρότερη από την περασμένη σεζόν, έχοντας περισσότερες επιλογές από ό, τι είχε και παράδειγμα είναι η επίθεση όπου υπάρχουν οι Ζόνας, Σεφέροβιτς, Καστίγιο, Φερέιρα... Ο Ζόνας μπορεί να κάνει τη διαφορά ανά πάσα στιγμή, είναι αλήθεια ότι έρχεται από απουσία, αλλά πρέπει να τον λαμβάνουμε υπόψη, πάντα. Αναμφισβήτητα, είναι πάντα καλύτερο όταν οι αντίπαλοι δεν έχουν τους καλύτερους παίκτες στην διάθεσή τους», συμπλήρωσε ο 29χρονος αμυντικός.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League αεκ Μπενφίκα ελντερ λοπες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ