Folli Follie: Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος δηλώνει άγνοια για το σκάνδαλο -«Την ευθύνη έχει ο πατέρας μου» - iefimerida.gr

Folli Follie: Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος δηλώνει άγνοια για το σκάνδαλο -«Την ευθύνη έχει ο πατέρας μου»

O CEO της Folli Follie
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήρη άγνοια για τα σκανδαλωδώς υπερτιμημένα οικονομικά στοιχεία της Folli Follie Group στην Ασία επιμένει να δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γεώργιος (Τζώρτζης) Κουτσολιούτσος.

Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο Γ. Κουτσολιούτσος αρνείται να παραιτηθεί όπως υποδεικνύει η αγορά και επιρρίπτει το σύνολο των ευθυνών στον πατέρα του πρόεδρο και βασικό μέτοχο της Folli Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσο, ο οποίος παραιτήθηκε την Τετάρτη μετά τις αποκαλύψεις για έλλειμμα ενός δισεκα. δολαρίων στις ασιατικές πωλήσεις και 290 εκατ. δολαρίων από το ταμείο.

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος ισχυρίζεται πως υπήρχε de facto πλήρης διαχωρισμός της εισηγμένης σε δυο ομίλους, έναν ευρωπαϊκό και έναν ασιατικό, και πως δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί ή να ελέγξει την εξέλιξη στην Ασία.

Ο CEO της FF Group θεωρεί πως συνεπικουρούμενος από τους συμβούλους μπορεί να διασώσει έναν μικρότερο πλέον όμιλο και δηλώνει ότι δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά εναντίον του πατέρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ