ΝΔ: Ο κατάλογος των νεκρών στα hotspot της ανομίας και της κυβερνητικής ανικανότητας μεγαλώνει - iefimerida.gr

ΝΔ: Ο κατάλογος των νεκρών στα hotspot της ανομίας και της κυβερνητικής ανικανότητας μεγαλώνει

Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής ΝΔ Μ.Βαρβιτσιώτης Φωτογραφία: Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο κατάλογος των νεκρών στα hot-spots της ανομίας και της κυβερνητικής ανικανότητας, δυστυχώς, μεγαλώνει». Αυτό αναφέρει σε σδήλωσή του ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Η δηλωση του κ. Βαρβιτσιώτη έγινε αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Μαλακάσας και είχαν ως τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο ενός πρόσφυγα.
Ολόκληρη η δήλωση:

«Ο κατάλογος των νεκρών στα hot-spots της ανομίας και της κυβερνητικής ανικανότητας, δυστυχώς, μεγαλώνει.
Ένας ακόμη άνθρωπος που ξέφυγε από την εμφύλια σύρραξη της πατρίδας του, χάνεται στη χώρα μας εξαιτίας μιας ανίκανης και ιδεοληπτικής κυβέρνησης που αδυνατεί ακόμη και να διαφυλάξει την τάξη στα κέντρα υποδοχής. Οι πράξεις και οι παραλείψεις της συνεχίζουν να εκθέτουν τη χώρα διεθνώς, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι η επιχορήγηση από την Ε.Ε. προς τη χώρα μας για τη διαχείριση του προσφυγικού ανέρχεται στα 1,6 δισ. ευρώ.

Για πολλοστή φορά, προειδοποιούμε την Κυβέρνηση να λάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε οι συνθήκες διαβίωσης στα hot-spots να είναι αυτές που αρμόζουν σε μία ευρωπαϊκή χώρα.

Ας συνειδητοποιήσει, επιτέλους, ότι η ανικανότητά της δεν κοστίζει μόνο στη χώρα, αλλά κοστίζει, δυστυχώς, και σε ανθρώπινες ζωές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ