Εξωφρενικό ή αναγκαίο; Πόση ώρα χρειάζεται για να σιδερωθούν τα σεντόνια της βρετανικής βασιλικής οικογένειας [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξωφρενικό ή αναγκαίο; Πόση ώρα χρειάζεται για να σιδερωθούν τα σεντόνια της βρετανικής βασιλικής οικογένειας [βίντεο]

Καμίλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ζωή στο Παλάτι μπορεί να ακούγεται εύκολη αλλά δεν είναι.

Κυρίως για τους εργαζόμενους που είναι επιφορτισμένοι με πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις. Τώρα, χάρη στο ντοκιμαντέρ του ITV «Queen of the World», μαθαίνουμε τα μυστικά της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και των παλατιών της.

Για παράδειγμα, αναρωτηθήκατε ποτέ πόση ώρα χρειάζεται να σιδερωθούν τα σεντόνια των γαλαζοαίματων; Το μαθαίνουμε και αυτό και είναι εξωφρενικό!

Η Christine Macintyre, υπεύθυνη για το βασιλικό νοικοκυριό επιβεβαίωσε στο ITV πόση ώρα χρειάζεται σιδέρωμα ένα και μοναδικό σεντόνι, εξηγώντας ότι υπάρχει ένα ιδιαίτερο σετ με λευκά λινά για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά υπάρχει λόγος. «Μετά από ένα μακρύ ταξίδι, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πέφτεις σε ένα κρεβάτι που δεν μοιάζει με ξενοδοχείου. Και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, να νιώσουν σαν στο κρεβάτι τους», αναφέρει η ίδια.

Διαβάστε πόση ώρα χρειάζεται για να σιδερωθούν τα σεντόνια της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας στo bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ