Δεν θα είναι υποψήφιος με την ΔΗΜ.ΑΡ. ο Δημητρακόπουλος, λόγω του Γιομπαζολιά - iefimerida.gr

Δεν θα είναι υποψήφιος με την ΔΗΜ.ΑΡ. ο Δημητρακόπουλος, λόγω του Γιομπαζολιά

Μάκης Γιομπαζολιάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι κλυδωνισμοί στην Δημοκρατική Αριστερά εξαιτίας της συμμετοχής του πρώην δημοτικού συμβούλου Μάκη Γιομπαζολιά στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ως γνωστόν ο Μάκης Γιομπαζολιάς από το κανάλι το οποίο διευθύνει πρότεινε οι λαθρομετανάστες να καταλήξουν σε κάποια...ξερονήσια ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ.

Έτσι σήμερα ένα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο Θέμης Δημητρακόπουλος δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος με την Δημοκρατική Αριστερά στην α' Αθήνας, διότι δεν επιθυμεί να δει το όνομά του στην ίδια λίστα με αυτό του κ. Γιομπαζολιά.

Από την πλευρά του ο Μάκης Γιομπαζολιάς ο οποίος συνεργάζεται με τον Βασίλη Οικονόμου με επιστολή του στην «Αυγή» φάνηκε πως διασκεδάζει με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του περί ξερονησίων αφού ανέφερε ότι μπορεί να εννοούσε την Μύκονο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ