ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάγια-Οικονόμου με ΟΦΗ - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάγια-Οικονόμου με ΟΦΗ

Ο Μάρκο Λιβάγια /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες ταξιδεύει η ΑΕΚ για την Κρήτη, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Και αυτό διότι έμειναν εκτός ο Μάρκο Λιβάγια με τον Μάριο Οικονόμου.

Ο Κροάτης σέντερ φορ της ΑΕΚ ένιωσε ελαφριές ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους στην προπόνηση της Πέμπτης. Μπορεί να μην εμπνέει ανησυχία σε πρώτη φάση αλλά δεν ήταν και στην σημερινή προπόνηση εντελώς καλά και προκειμένου να μην ρισκάρουν στην ΑΕΚ κάποια μεγάλη «ζημιά» αποφάσισαν να μείνει εκτός. Και αυτό ώστε να είναι 100% έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε μία εβδομάδα (7 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ). Να θυμίσουμε, ότι ο Λιβάγια είναι εκτός λόγω τιμωρίας και για το παιχνίδι με την Μπενφίκα στο Ολυμπιακό Στάδιο την Τρίτη (22:00) για το Champions League.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μάριος Οικονόμου για λόγους ξεκούρασης, ώστε να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Τρίτης με την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ. Αρα όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ θα πάει κόντρα στον ΟΦΗ με δίδυμο τους Τσιγκρίνσκι-Λαμπρόπουλο.

Επίσης, πέραν των Λιβάγια και Οικονόμου εκτός αποστολής έμεινε και ο Αλεφ, μαζί με τους Μπογέ και Αλμπάνη.

ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάγια-Οικονόμου με ΟΦΗ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΟΦΗ λιβαγια Οικονόμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ