Αθωώθηκε ομόφωνα από το Εφετείο ο επικεφαλής της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης - iefimerida.gr

Αθωώθηκε ομόφωνα από το Εφετείο ο επικεφαλής της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aθώος ομόφωνα κρίθηκε από το Εφετείο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος στην υπόθεση που σχετίζεται με το χειρισμό καταγγελίας για δωροδοκία σε βάρος υπαλλήλου του ΔΕΔΔΗΕ.

Η υπόθεση ανάγεται στο 2013 όταν ο νυν επικεφαλής της ΔΕΗ ήταν στέλεχος του ΔΕΔΔΗΕ. Η πρωτόδικη απόφαση ήταν καταδικαστική, ωστόσο το Εφετείο σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΔΕΗ αθώωσε ομόφωνα σήμερα τον κ. Παναγιωτάκη.

Μετά το τέλος της σημερινής δίκης στο Εφετείο, ο κ. Θεόδωρος Μαντάς συνήγορος κ. Παναγιωτάκη και ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος συνήγορος τριών εκ των εμπλεκομένων προσώπων σε κοινή δήλωσή τους τόνισαν μεταξύ άλλων: «Σήμερα απεδείχθη ότι οι πολιτικές δυνάμεις (Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση) επιβάλλεται να σέβονται το τεκμήριο της αθωότητας των κατηγορουμένων μέχρι να κριθεί αμετάκλητα η υπόθεσή τους, γιατί διαφορετικά ελλοχεύει ο κίνδυνος του άδικου στιγματισμού ανθρώπων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναγιωτάκης ΔΕΗ αθώος Εφετείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ