Χανιά: Συνελήφθη η μητέρα του αγοριού που έπεσε από το μπαλκόνι – Είχε πάει στο σούπερ μάρκετ - iefimerida.gr

Χανιά: Συνελήφθη η μητέρα του αγοριού που έπεσε από το μπαλκόνι – Είχε πάει στο σούπερ μάρκετ

H πολυκατοικία στα Χανιά όπου σημειώθηκε το ατύχημα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μητέρα του τετράχρονου αγοριού εντοπίστηκε και συνελήφθη, καθώς είχε αφήσει τον γιο της μόνο του στο σπίτι και είχε πάει στο σούπερ μάρκετ.

Θυμίζουμε ότι ο άτυχος τετράχρονος βρέθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο από περαστικούς, αφού έπεσε από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε.

Η μητέρα του, η οποία βρέθηκε δύο ώρες αργότερα, ισχυρίστηκε ότι είχε βγει για λίγο έξω για να πάει στο σούπερ μάρκετ και ότι θα επέστρεφε σύντομα. Ο πατέρας του παιδιού βρισκόταν στη δουλειά.

Η γυναίκα συνελήφθη υπό την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου – μία τυπική διαδικασία για τέτοιες περιπτώσεις. Θα αφεθεί ελεύθερη προκειμένου να βρεθεί κοντά στο παιδί της.

Ο τετράχρονος βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων. Φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και αναμένεται να μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Πηγή: flashnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανιά μπαλκόνι Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ