Σαν πριγκίπισσα -Αυτό το φόρεμα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήταν από άλλη εποχή [εικόνες] - iefimerida.gr

Σαν πριγκίπισσα -Αυτό το φόρεμα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήταν από άλλη εποχή [εικόνες]

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε επίσημη εμφάνιση/ Φωτογραφία:
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το στιλ της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι μια fashion σχολή από μόνο του.

Το να υποστηρίζεις αφοπλιστικά κάθε σου στιλιστική επιλογή είναι μια ικανότητα που δεν κατακτιέται έτσι απλά. Χρειάζεται να περάσεις από αρκετά στάδια στιλιστικού πειραματισμού και έρευνας και βέβαια να έχεις μια καθαρή αντίληψη της εικόνας σου.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, είτε φορά το αγαπημένο της τζιν και ένα πουκάμισο, είτε ένα βραδινό φόρεμα, ξέρει να μας παρασύρει στα στιλιστικά της μονοπάτια με έναν μοναδικό τρόπο.

Κοιτάζοντας φωτογραφίες της από την εμφάνισή της στο Ballet Fall Fashion Gala στη Νέα Υόρκη (μια βραδιά αφιερωμένη στο χορό και την υψηλή ραπτική -σσ. οι χορευτές φόρεσαν δημιουργίες των Giles Deacon -δημιουργία του οποίου επέλεξε και η Sarah Jessica Parker-, Gareth Pugh και Alberta Ferretti), δεν μπορούμε να μην κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στο φόρεμα που επέλεξε για την λαμπερή βραδιά.

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ