Ειρωνικό σχόλιο από το Ποτάμι για την δίωξη Γεωργίου -«Αδέλφια αντιμνημονιακοί δικαστές γρηγορείτε» - iefimerida.gr

Ειρωνικό σχόλιο από το Ποτάμι για την δίωξη Γεωργίου -«Αδέλφια αντιμνημονιακοί δικαστές γρηγορείτε»

Ο Ανδρέας Γεωργίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ειρωνική ανακοίνωση το Ποτάμι, καταγγέλει την νέα δίωξη Ανδρέα Γεωργίου, πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ.

Ο Α. Γεωργίου κατηγορείται οτι αλλοίωσε τα στοιχεία του ελλείματος για να μπεί η Ελλάδα στο μνημόνιο, αν και η υπαγωγή στο μνημόνιο έγινε πρίν τοποθετηθεί στο τιμόνι της ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας ο κ. Γεωργίου.

Η ανακοίνωση του Ποταμιού:

Tο Ποτάμι συγχαίρει τους λίγους (έως ελάχιστους) δικαστές που συνεχίζουν να προσπαθούν να αποκαλύψουν τον πραγματικό ρόλο του Ανδρέα Γεωργίου. Τους συγχαίρει που δεν πτοούνται από τις συνεχείς αθωώσεις του. Τους συγχαίρει που αδιαφορούν για την δήθεν δικαίωσή του. Τους συγχαίρει που αγνοούν ακόμη και τις συγνώμες επώνυμων μετανοημένων αντιμνημονιακών. Ναι! Η χώρα δεν χρεoκόπησε! Απλώς οι ξένοι συνωμότες με την βοήθεια του Γεωργίου και άλλων ομοίων του, μας εμφάνισαν χρεoκοπημένους στα χαρτιά για να μας σπρώξουν στα δανεικά.

Τιμή και δόξα λοιπόν σε όσους επιμένουν να κυνηγούν… Γεωργίου. Και μην τους ξεγελούν οι βραβεύσεις όπως αυτή της 19ης Σεπτεμβρίου στα Παρίσια, για «τον υψηλότατο επαγγελματισμό που επέδειξε ο κ. Γεωργίου στη διάρκεια της θητείας του» και «τη συμβολή του στην ακεραιότητα των στατιστικών συστημάτων». Η παγκόσμια συνωμοσία συνεχίζεται. Αδέλφια αντιμνημονιακοί δικαστές γρηγορείτε!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι Ανδρέας Γεωργίου ΕΛΣΤΑΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ