Χωρίς ρεύμα Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Αγιος Στέφανος -Λόγω πτώσης δέντρων - iefimerida.gr

Χωρίς ρεύμα Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Αγιος Στέφανος -Λόγω πτώσης δέντρων

Πεσμένα δέντρα λόγω του Ξενοφώντα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς ρεύμα λόγω κακοκαιρία είναι πολλές περιοχές της Αττικής από χτες το βράδυ.

Συγκεκριμένα διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στην Πεντέλη, τα Βριλλήσια, σε μεγάλο τμήμα της Παλλήνης, την Αγία Παρασκευή, το Λαγονήσι, τη Σαρωνίδα, τον Γέρακα, την Κάτω Κηφισιά, το Καπανδρίτι και τον Άγιο Στέφανο.

Να σημειωθεί πως περισσότερες διακοπές σημειώθηκαν μετά από πτώση δέντρων στα καλώδια της ΔΕΗ.

Λόγω της κακοκαιρίας, στο σκοτάδι βυθίστηκαν και τέσσερα χωριά των Κυθήρων, όπως και η Υδρα όπου το απόγευμα της Πέμπτης δεν είχε ρεύμα για δύο ώρες, ωστόσο η βλάβη αποκαταστάθηκε.

Όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ τα βόρεια προάστια της Αθήνας επηρεάστηκαν από τη βλάβη που σημειώθηκε στην Παλλήνη, η οποία όμως σύμφωνα με τα αρμόδια στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ έχει αποκατασταθεί. Στις περιοχές που έχουν παρουσιαστεί προβλήματα περιλαμβάνονται ο Άγιος Στέφανος, η Κηφισιά, το Χαλάνδρι.

Όπως είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ, Κώστας Μανιάτης, τα προβλήματα σήμερα Παρασκευή, σε σύγκριση με την χθεσινή ημέρα, είναι λιγότερα.

Από το πρωί της Παρασκευής προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν στις εξής περιοχές: Μαρούσι, Αγία Παρασκευή και Αγιο Στέφανο.

«Δίνουμε μάχη με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες», υπογραμμίζει ο Κώστας Μανιάτης, τονίζοντας, για ακόμη μια φορά, τις ελλείψεις τεχνικού προσωπικού.

Οι διακοπές ρεύματος στα βόρεια προάστια προκαλούνται από δέντρα που πέφτουν πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ. Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται σε επιφυλακή για την αποκατάσταση των βλαβών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρεύμα ΔΕΔΔΗΕ κακοκαιρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ