Μπλακ άουτ σε δεκάδες περιοχές της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας - iefimerida.gr

Μπλακ άουτ σε δεκάδες περιοχές της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας

Διακοπή ρεύματος λόγω κακοκαιρίας σε περιοχές της Αν. Αττικής -Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διακοπές ρεύματος εξαιτίας της κακοκαιρίας σημειώνονται κυρίως στα βόρεια προάστια της Αττικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, από πτώσεις δέντρων σε καλώδια ηλεκτροδότησης εξαιτίας των δυνατών ανέμων που επικρατούν.

Νωρίτερα σημειώθηκε βλάβη και στην Παλλήνη που επηρέασε τμήματα περιοχών των βορείων προαστίων, η οποία όμως σύμφωνα με τα αρμόδια στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ έχει αποκατασταθεί. Στις περιοχές που έχουν παρουσιαστεί προβλήματα περιλαμβάνονται ο Άγιος Στέφανος, η Κηφισιά, το Χαλάνδρι. Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται σε επιφυλακή για την αποκατάσταση των βλαβών.Εξάλλου, λόγω της κακοκαιρίας, στο σκοτάδι έχουν βυθιστεί και τέσσερα χωριά των Κυθήρων.

Στο σκοτάδι είναι και περιοχές των Χανίων από το Σταλό μέχρι και πέρα Πλατανιά καθώς και περιοχές του κάμπου των Χανίων, στη Σούδα αλλά και στο κέντρο της πόλης, όπως η Χαλέπα.

Η βλάβη η οποία, σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ - ΜΠΕ από τη ΔΕΗ, δεν έχει εντοπισθεί ακόμη (διότι μπορεί να είναι και υπόγεια) αναμένεται να αποκατασταθεί αργά το βράδυ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις περιοχές του βόρειου τμήματος των Χανίων, όπου και λειτουργεί το μεγαλύτερο μέρος των ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ η κατάσταση επιτείνεται από τη βροχή που από νωρίς το μεσημέρι πλήττει το σύνολο σχεδόν του νομού Χανίων.

Σημειώνεται ακόμη, ότι τεχνικοί τις ΔΕΗ ερευνούν για τυχόν βραχυκύκλωμα υπόγεια που διαθέτουν υποσταθμούς ρεύματος συνδεδεμένους με το δίκτυο της επιχείρησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ