Κύπελλο Ελλάδος: Νίκες για Παναχαϊκή και Απόλλωνα Πόντου - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Νίκες για Παναχαϊκή και Απόλλωνα Πόντου

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το... δεξί μπήκαν Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διαφορά κατηγορίας ήταν εμφανής στο γήπεδο της Ξάνθης, όπου η Παναχαϊκή ήταν ανώτερη και νίκησε 1-0 τον Άρη Αβάτου, στο πλαίσιο του 5ου ομίλου. Το συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς, χάρη σε τέρμα του Μωραϊτη στο 50ο λεπτό.

Ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στο Ηράκλειο, όπου Ηρόδοτος και Απόλλων Πόντου έψαξαν τη νίκη, δημιουργώνας αξιόλογες φάσεις. Τελικά, οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που σκόραραν στο 58΄ με τον Δημητριάδη και πήραν τους τρεις βαθμούς, που τους δίνουν πιθανότητες πρόκρισης από τον 8ο όμιλο. Και οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη, ο Μάκο του Ηροδότου στο 83΄ και ο Καλαϊτζίδης της Καλαμαριάς στο 83΄

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ