25χρονος τραγουδιστής, ο νέος σύντροφος της Πάολα - iefimerida.gr

25χρονος τραγουδιστής, ο νέος σύντροφος της Πάολα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

25χρονος τραγουδιστής. Αυτά είναι τα στοιχεία που έκανε γνωστά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον νέο σύντροφο της Πάολας.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η Πάολα χώρισε από τον επί σειρά έξι ετών σύντροφό της Μιχάλη Ποζίδη. Σχολιάζοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της αποκάλυψε η τραγουδίστρια έχει βρει ήδη νέο έρωτα.

«Η Πάολα είναι ερωτευμένη. Έκανα κι εγώ το ρεπορτάζ μου. Αφού τελείωσε η σχέση της με τον κύριο Ποζίδη με τον οποίο ήταν πολλά χρόνια, αλλά προφανώς η σχέση έκανε τον κύκλο της και έκλεισε. Η Πάολα που δεν της αρέσει να μιλά για τα προσωπικά της, ούτε να απασχολεί για τα προσωπικά της χαμογελάει ξανά. Τους τελευταίους μήνες… Έναν; Δύο; Τρεις; Είναι με έναν άντρα, λίγο πιο μικρό από εκείνη. Αυτός πρέπει να είναι 25αρης νομίζω… κάτι τέτοιο. Είναι νεαρός τραγουδιστής και τραγουδούσαν μαζί το καλοκαίρι σε κάποιες συναυλίες που έκανε στην περιοδεία και στην Πύλη Αξιού τώρα. Είναι ερωτευμένη. Όσοι την βλέπουν και κάνουν παρέα μαζί της βλέπουν το χαμόγελο στα χείλη της, ότι είναι ερωτευμένη και χαρούμενη και εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάολα Σταματίνα Τσιμτσιλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ